Πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το play Store ενώ φορτώνει κανονικά δεν κάνει την εγκατάσταση υπάρχει και σε άλλον αυτό για κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά σε mi3, λίγο καλύτερα από την προηγούμενη βδομάδα.
Το ευχαριστώ είναι λίγο.
Και τώρα η ερώτηση, θα πάρουμε nougat στα mi3 μας, η να πάω σε ζαχαροπλαστειο;;;
Πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το play Store ενώ φορτώνει κανονικά δεν κάνει την εγκατάσταση υπάρχει και σε άλλον αυτό για κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν έχει σχεση με την rom. Σε ολες τις συσκευές με android συμβαινει κατά καιρους. Πηγαινε Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> scrollαρε προς τα κάτω και βρες το Google Play Store και πάτα το. Κατω δεξιά γραφει Απεγκατάσταση ενημ.. <-- πάτα το και επιβεβαίωσε αν στο ζητησει. Μετά βγες τελειως απο τις Ρυθμίσεις και πηγαινε στο Play Store και είσαι έτοιμος. Στην αρχή θα σου φανει το play store λιγο παλιας έκδοσης αλλά θα αναβαθμιστεί μόνο του την επομενη φορά. Εσυ εν τω μεταξυ μπορεις να κατεβάσεις ότι τραβάει η ψυχη σου
Αφού από ότι βλέπω σε προηγούμενο μήνυμά σου έχεις ήδη την XTRV-6.12.8, γιατί παιδεύεσαι με το Mi PC Suite; Βάλε την χθεσινή ROM 6.12.15 μέσα στο κινητό, πήγαινε στην εφαρμογή Αναβάθμιση, δεξιά πάνω στις τρεις τελείες, από την επιλογή που σου βγάζει εκεί ψάξτην μέσα στο κινητό (στην διαδρομή που την έχεις βάλει) και πέρασέ την.
@dnomikos ακολουθώντας την συμβουλή σου η rom πέρασε χωρίς προβλήματα πάνω από την προηγούμενη σε Redmi 3 Pro (Ido).
Έτρεξε αυτόματα twrp και φλασάρισμα (δεν κατάλαβα αν έκανε wipe -dalvik και cache-).
Προς το παρόν όλα καλά όπως και με την προηγούμενη (6.12.8).
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τους devs της XTRV και την κοινότητα..
6.12.15 και στο δικό μου Hennessy. Όλα πήγαν καλά κατά την εγκατάσταση τώρα μένει να δούμε τις επόμενες μέρες αν υπάρχει κάποια βελτίωση από την 6.12.1 που είχα.
Να είστε καλά παιδιά για μία ακόμα φορά για την προσπάθειά σας. ΜΠΡΑΒΟ.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
@dnomikos ακολουθώντας την συμβουλή σου η rom πέρασε χωρίς προβλήματα πάνω από την προηγούμενη σε Redmi 3 Pro (Ido).
Έτρεξε αυτόματα twrp και φλασάρισμα (δεν κατάλαβα αν έκανε wipe -dalvik και cache-).
Προς το παρόν όλα καλά όπως και με την προηγούμενη (6.12.8).
Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τους devs της XTRV και την κοινότητα..
Σε όλες τις δικές μας ROM, έχει προβλεφθεί στο τέλος της εγκατάστασης να γίνεται πάντα το καθάρισμα των cache χωρίς να ασχολείστε εσείς.
Παιδιά σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής ,σας αλλάζει το region από Ελλάδα σε κίνα?
Το βάζω ξανά Ελλάδα και στην επανεκκίνηση γυρνάει μονο του Κίνα.
Δεν θυμάμαι αν το έχω παρατηρήσει με άλλη rom βασικά.Παίζει να είναι κάποια ρύθμιση που πείραξα ίσος?