14 Δεκ 18th 2016, 11:35am Μέσα αρκεί να μου έρθει και το email υπενθύμισης, γιατί μου κάνει κόλπα στις ειδοποιήσεις, πρωινά email έρχονται απόγευμα... Πλάκα κάνω, θα είμαι! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15 Δεκ 18th 2016, 12:04pm Ο/H jpapoul έγραψε: Μέσα αρκεί να μου έρθει και το email υπενθύμισης, γιατί μου κάνει κόλπα στις ειδοποιήσεις, πρωινά email έρχονται απόγευμα... Πλάκα κάνω, θα είμαι! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό θα σας ενημερώσω νωρίτερα Γιατρέ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
16 RE: Δεκ 18th 2016, 12:05pm Ο/H derveni έγραψε: Ο/H jpapoul έγραψε: Μέσα αρκεί να μου έρθει και το email υπενθύμισης, γιατί μου κάνει κόλπα στις ειδοποιήσεις, πρωινά email έρχονται απόγευμα... Πλάκα κάνω, θα είμαι! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό θα σας ενημερώσω νωρίτερα Γιατρέ Δε χανόμαστε, έχεις και ονομαστική εορτή κλπ, κλπ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
21 Δεκ 31st 2016, 11:35pm Σαν νεο μελος και νεος κατοχος θα ειμαι εκει. iliasavgeris@yahoo.gr xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
24 Ιαν 10th 2017, 12:58am Ο/H xristina1984 έγραψε: Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ. Με την ευκαιρία καλή χρονιά σε όλους. @xristina1984 Βάλε και το mail σου γιατί 2 ημέρες πιο μπροστά θα στείλω ομαδικό mail για να σας το υπενθυμίσω ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer