Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
- Οδηγός
- Tool
- Xiaomi
-
-
Άκαρπες οι οποιες προσπάθειες. Το προγραμματάκι (και το παλιό και το νεότερο) δεν φανηκε να αναγνωρίζει το κινητό.
Μάλλον παει για σέρβις (όπου λογικά θα κάνουν τα ίδια πράγματα, αλλά μάλλον πιο επιτυχημένα από μένα) ή για επιστροφή...
Γενικά πάντως αρκετά μεγάλη ξενέρα να κρατάς "νεκρό" κινητό απο το κουτί του! -
-
παιδια μια βοηθεια. εχω κολλησει εκει που πρεπει να επιλεξω αρχειο απο το φακελλο της ρομ αλλα δεν ξερω ποιο αρχειο να επιλεξω. το κινητο ειναι cubot x9.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
το εβαλα μολις αλλα εχει διαφορετικες επιλογες και με μπερδευει.στην επιλογη options τι επιλεγω:
λοιπον,ξανακολλησα στην επιλογη του αρχειου.ξερει κανεις τι σοι αρχειο ειναι αυτο:τι μορφη εχει,καταληξη κλπ.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H greek_gene_70 έγραψε:
λοιπον,ξανακολλησα στην επιλογη του αρχειου.ξερει κανεις τι σοι αρχειο ειναι αυτο:τι μορφη εχει,καταληξη κλπ
-
_______να σημειωσω οτι το προβλημα ειχε να κανει με ενα cubot x9 το οποιο μου εβγαζε την ενδειξη "μη εγκυρο ιμει". Οταν εβαζα καρτα σιμ, ειχα σημα για κανενα 2λεπτο το πολυκαι αμεσως μετα χανοταν για κανα 5λεπτο.Αυτο γινοταν συνεχως με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω ως τηλεφωνο. Μονο για ιντερνετ, παιχνιδια, κλπ. Ελπιζω τωρα να στρωσει. Αυριο το δοκιμαζω κι αναφερω.
Τελικα ολα πηγαν καλα. Απ το απογευμα που ξαναεκανα τη διαδικασια περνωντας σωστα τα 2 ιμει, το cubotακι της κορης μου πλεον (καβατζωθηκε ηδη) ειναι συνεχως συνδεδεμενο στο δικτυο, που σημαινει οτι ο οδηγος δουλεψε αψογα. Αξιζουν συγχαρητηρια στον @lallasgr για τον οδηγο του, αλλα και οσους ακομα βοηθησαν. Σωσαμε ακομα ενα τηλεφωνο.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Όταν ξεκινάς τον οδηγό η κάρτα SIM είναι εντός κινητού ή όχι;
-
Ο/H plakos έγραψε:
Όταν ξεκινάς τον οδηγό η κάρτα SIM είναι εντός κινητού ή όχι;
-
Η δουλειά έγινε παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο οδηγός έγινε βήμα βήμα κ όλα λειτουργούν κανονικά προς το παρών. Να σημειώσω ότι η δουλειά έγινε με την παλιά έκδοση του προγράμματος.
Ξέχασα να πω πως η συσκευή ήταν ανοιχτή κ όχι κλειστή.
=============== Αυγ 13th 2017, 9:10pm ===============
Τελικα το μάτιασμα το κινητό. Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν μπορώ να πάρω αλλά κ ούτε να με πάρουν τηλέφωνο. Επίσης χάνει το σήμα σε τακτά χρονικά διαστήματα κ δεν μπορώ να καταλάβω το λογο. -
καλησπερα θελω μια βοηθεια οποιος εχει ορεξη να ασχοληθει.
να το παρω λιγο απο την αρχη το ρυζακι καποια στιγμη απο τα σβησε γραψε ρομ μπετωσε κυριολεκτικα ουτε καν fasbtoot εμπαινει ουτε καν στο recovery ακολουθησα τον οδηγο
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
απλα εκει εκανα μια βλάκειουλα αμα ειναι οντος γιατι ποιο κατω γραφει αμα ειναι τουνό το κινητο επιλεγεις οχι μονο Download Only αλλα και φορμτατ και το εκανα και τα δυο.
ολα καλα το ρυζακι αναστηθηκε δουλευει κανονικα,αλλα δυστηχως εχασε το imei του.
εκει που πατας σχετικα για το τηλεφωνο στο imei γραφει αγνωστο ποιο κατω στο imei sv γραφει ενα δυψηφιο νουμερο ip address περνει οπως και wlan mac address εχει.
εκανα και το *#06# γραφει δεν μπορει να περει imei.
λοιπον ακολουθησα τον οδηγο βημα προς βημα δεν μπορω να βαλω με τιποτα χειροκινητα τους drivers μου βγαζουν τα windows 10 δεν υπαρχει αρκετος χωρος???? κουφο ενω εχω χωρο 80 γιγα στον σκληρο,ενοοειτε οτι εχω απενεργοποιησει τον ψηφιακο ελεγχο υπογραφων.
ο υπολογιστης οταν ειναι ανοιχτο το κινητο το βλεπει κανονικα,αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το προγραμμα meta.
τι αλλο μπορω να δοκιμασω?εχω κατεβασει και εχω βαλει την νεοτερη meta μπας και αλλα τιποτα και με αυτην γιατι ειχα την παλια που εδω εχετε βαλει λινκ στον οδηγο.
εντιτ ξεχασα να αναφερω οτι το ρυζακι ειναι χωρις καρτα sim γιατι την εχω στο mido και δεν εχω αλλη καρτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες