Καλησπερα στην παρεα...Μολις εγινα κατοχος ενος xiaomi mi max και με τρομο θα ελεγα αντικρισα τα κινεζικα και οτι δεν εχει play store....φιλος με συμβουλευσε να μπω εδω και να βρω βοηθεια ωστε να εγκαταστησω ελληνικη rom. Πολλα πολλα δεν ξερω και ισως να ειναι κατι απλο απλα να με συγχωρεσετε εαν δεν καταλαβαινω ευκολα αυτα που γραφετε....ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντηση
Xiaomi mi max
-
-
Ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο settings ---> about phone να δούμε πιο λειτουργικό (ρομ) έχει η συσκευή σου
Μέχρι να βάλεις την Ελληνική θα τα έχεις μάθει σχεδόν όλα -
επειδη δεν μου ειναι ευκολο να βγαλω φωτο αυτην την στιγμη θα μπορουσα να γραψω τα settings?
=============== Δεκ 22nd 2016, 8:07pm ===============
adroid version:6.0.1MMB29M
Adroid security patch level 2016-12-01
MIUI version 8.1 stable 8.1.5.0 (MBCCNDI) -
Σέρνεις από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω...να εμφανιστεί η κουρτίνα, πας στα κουμπιά συντομεύσεων που έχει και εκεί θα βρεις και ένα που κάνει print screen
-
βοηθαει αυτο η θελετε φωτο οπως δηποτε?
=============== Δεκ 22nd 2016, 8:09pm ===============
οχι ενταξει....ss ξερω να βγαζω απλα δεν μπορω να συνδεσω το τηλ με το pc για να περασω την φωτο... -
στείλε την με εμαιλ στον εαυτό σου...εγώ αυτό κάνω
-
=============== Δεκ 22nd 2016, 8:30pm ===============
οτι καλυτερο μπορουσα να κανω -
Official China Stable σε Mi MAX Hydrogen, λογικά εάν κάνει και αυτόν τον έλεγχο θα πρέπει να σου βγάλει locked Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi
Για να βάλεις την Ελληνική έχει μία μικρή διαδικασία από:
1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
2. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader, δεν χρειάζεται να βάλεις developer, μπορείς να κάνεις unlock και με αυτή που έχεις
3. Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά)
Με εξαίρεση την έγκριση για unlock που θέλει λίγες μέρες, τα υπόλοιπα χοντρικά είναι 3 ώρες υπόθεση -
στο΄πα οτι δεν θα καταλαβαινα χριστο...τπτ δεν επιασα...βασικα ολο το προβλημα ξεκινησε απο το οτι δεν μου εμφανιζει play store... αυτη την στιγμη νιωθω οτι εχω πεταξει ενα 200αρι και ειμαι να σκασω
-
-
false μου εβγαλε..κλειδωμενος δλδ
-
Πάμε σε μία προετοιμασία υπολογιστή-κινητού τώρα:
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0