Χάνονται οι ρυθμίσεις του APN, πρέπει να το ξανά περάσεις και θα δουλέψουν τα data, ένα τηλέφωνο στο πάροχό σου θα σου πει τις σωστές που πρέπει να βάλεις
Χάνονται οι ρυθμίσεις του APN, πρέπει να το ξανά περάσεις και θα δουλέψουν τα data, ένα τηλέφωνο στο πάροχό σου θα σου πει τις σωστές που πρέπει να βάλεις
Σε ευχαριστώ πολύ @NasDriver .. Google-αρα τις ρυθμίσεις apn για τον φορέα μου και έπρεπε να ρυθμίσω το πρωτόκολλο apn σε IPv4 ...Ρυθμίσεις-> Κάρτες SIM -> SIM1 -> Ονόματα Access Point -> "Ονομα παρόχου" (εμένα cosmote internet-> Πρωτόκολλα ΑΡΝ = IPv4
και σας δίνω και τις ρυθμίσεις για APN της cosmote. Αν βρείτε και για τους άλλους γράψτε τες εδώ
Πρόβλημα με σύνδεση δεδομένων (Xiaomi Redmi Note 3)
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Παρατήρησα ότι μετά την τελευταία Official αναβάθμιση Μiui 8 (6.12.22) δεν μπορούν να ενεργοποηθούν τα δεδομένα στην συσκευή. Κάνοντας επανεκκίνηση την συσκευή, βγάζει ένα "Mi μήνυμα: Η κάρτα SIM δεν είναι ενεργοποιημένη", κι ας έχω πατήσει το pin σωστά. Αν πατήσω στο μήνυμα αυτό, μου εμφανίζει μια λευκή τελεία στο κέντρο της οθόνης και τίποτε άλλο.
Γνωρίζει κανείς τι παίζει?
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Παρατήρησα ότι μετά την τελευταία Official αναβάθμιση Μiui 8 (6.12.22) δεν μπορούν να ενεργοποηθούν τα δεδομένα στην συσκευή. Κάνοντας επανεκκίνηση την συσκευή, βγάζει ένα "Mi μήνυμα: Η κάρτα SIM δεν είναι ενεργοποιημένη", κι ας έχω πατήσει το pin σωστά. Αν πατήσω στο μήνυμα αυτό, μου εμφανίζει μια λευκή τελεία στο κέντρο της οθόνης και τίποτε άλλο.
Γνωρίζει κανείς τι παίζει?
Ευχαριστώ!
Χάνονται οι ρυθμίσεις APN με την τελευταία ρομ, πρέπει να τις περάσεις από την αρχή