Καλημερα,
Εχω το redmi note 4 και 3 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Σημερα ανακαλυψα ενα προβλημα.
Το ειχα παντα στο wifi και σημερα μεχρι μεθαυριο που χρειαζομαι data δεν μπορω να μπω.
τι μπορω να κανω;
Οταν ξαναβρω wifi θα μπω να διαβασω.(ας ειναι καλα τα hotspot)
Ευχαριστω.
YΓ1: Νομιζω ακολουθησα ολες τις παραπανω οδηγιες.
ΥΓ2: οταν κανω επαναφορα ΑΠΝ στον τυπο APN βγαζει : default,supl
@zzisis κατι δεν καταλαβαινω.
Οπως βλεπω εχεις θεμα με τα δεδομενα σου.
Αφου ακολουθησες τις οδηγιες και εφτιαξες το APN, εκανες μετα επαναφορα παλι;
Οπως και να χει αυτη ειναι η τελευταια λυση. Δηλαδη reset τα apn settings και μετα τα φτιαχνεις χειροκινητα.
Αν παλι δε γινει κατι, μηπως να πηγαινες σ ενα factory reset;
Αν νομίζεις ότι σε έχει βάλει κάποιος για κριτή για το ποιος θα θέλει να εκφράσει το οτιδήποτε σε αυτό το φόρουμ μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις. Επαναλαμβάνω ότι δε σε κατηγορισα για κάτι ούτε σου έστειλα προσωπικά κάποιο μήνυμα για τη συμβουλή σου ή το οτιδήποτε. το ύφος μου είναι απόλυτα δικαιολογημένο γιατί βρέθηκα ξαφνικά στο αμάξι χωρίς να μπορώ να έχω gps για να πάω εκεί που θέλω κ προφανώς αυτό θα με εκνευρίσει κ θα το πω γιατί είναι δικαίωμα μου (χωρίς φυσικά να προσβάλει κανεναν η οποιαδήποτε εμπειρία μου θετική η αρνητική με τις ενημερώσεις) . Το δικό σου ύφος που μου υπέδειξες μάλιστα να πουλήσω τη συσκευή μου κ τα λοιπά περί λύσεων μαχαίρι δεν τα σχολιαζω καν γιατί ξεφεύγουν εντελώς. Μην ξανά αναφερθείς σε μένα γιατί δεν υπάρχει λόγος δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας.. εγώ για το συγκεκριμένο update μιλούσα κ είναι ξεκάθαρο απ την αρχή. Τώρα το γιατί ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς ένα σύνολο ατόμων στο γκρουπ στο οποίο ποτέ δεν επιτέθηκα είναι άλλο θέμα , αλλά αρκετά είπαμε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε κυκλικα δεν είσαι δικηγόρος κάποιου αλλά ούτε κερδίζεις κάτι απ το να μου απευθύνεσαι προσωπικά και να μου λες κ τι να κάνω κιόλας , λες κ με ενδιαφέρει η ειρωνία σου.
OffTopic
Όσον αφορά τα σχόλια-προτάσεις-λύσεις που κάνω ως χρήστης του φόρουμ, δεν μπορώ να σου πω το οτιδήποτε, έχουμε ελευθερία λόγου...και κατανοώ πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισες.
Όσον αφορά τα καθήκοντα μου ως συντονιστή επί θεμάτων του φόρουμ και την αναφορά σου σε αυτά υπόκεισαι σε έλεγχο των όσων γράφεις, σχολιάζεις...έχοντας και τις ανάλογες συνέπειες._
Καλημερα,
Εχω το redmi note 4 και 3 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Σημερα ανακαλυψα ενα προβλημα.
Το ειχα παντα στο wifi και σημερα μεχρι μεθαυριο που χρειαζομαι data δεν μπορω να μπω.
τι μπορω να κανω;
Οταν ξαναβρω wifi θα μπω να διαβασω.(ας ειναι καλα τα hotspot)
Ευχαριστω.
YΓ1: Νομιζω ακολουθησα ολες τις παραπανω οδηγιες.
ΥΓ2: οταν κανω επαναφορα ΑΠΝ στον τυπο APN βγαζει : default,supl
Εκανα και φακτορι ρισετ,αλλα ντατα δεν εχω.
Ειναι καποια ρυθμιση που μου ξεφευγει;