Καλημέρα, περνάς κανονικά ρομ με το miflash αλλά δεν λέει να ανοίξει με τίποτα το κινητό ?
Super duper hard bricked redmi note 3 pro [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H zurabi_97 έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Unbrick RN3 from HS USB 900E with modified fastboot file
Πάμε λοιπόν:
1) Κατεβάζετε το modified fastboot file
2) Κάνετε επανεκίνιση του κινητού σε fastboot (Volume- και Power μέχρι να δείτε λαγουδάκι)
3) Τρέχετε το edl.cmd αρχεία από το zip που κατεβάσατε (κάντε διπλό κλικ επάνω του)
4) Τώρα θα πρέπει στο Device Manager να σας αναγνωρίσει το κινητό ως 9008/edl mode
5) Προχωράτε κανονικά με το MiFlash και βάζετε μία official fastboot rom
Μπράβο καταφέρατε να κάνετε unbricked την συσκευή σας
fastboot_edl.zip
-
Αυτό είναι άλλο θέμα...το βασικό πρόβλημα του φίλου @Giannisfotia97 ήταν ότι αν και έκανε flash σε 9008, έβγαζε success το κινητό δεν άνοιγε ποτέ, η οθόνη ήταν νεκρή.
Βάλε το κινητό στον υπολογιστή, να το βλέπει σαν 900Ε, τρέξε το αρχείο edl όπως λέει ο @lallasgr, αν σου βγάζει μήνυμα σε αναμονή για συσκευή, έχοντας ανοικτή την διαχείριση συσκευών ώστε να βλέπεις τις com, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode, μέχρι να δεις να φεύγει το 900Ε.
Αν δεν μπει σε 9008 ποστ εδώ ξανά να το δούμε -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αυτό είναι άλλο θέμα...το βασικό πρόβλημα του φίλου @Giannisfotia97 ήταν ότι αν και έκανε flash σε 9008, έβγαζε success το κινητό δεν άνοιγε ποτέ, η οθόνη ήταν νεκρή.
Βάλε το κινητό στον υπολογιστή, να το βλέπει σαν 900Ε, τρέξε το αρχείο edl όπως λέει ο @lallasgr, αν σου βγάζει μήνυμα σε αναμονή για συσκευή, έχοντας ανοικτή την διαχείριση συσκευών ώστε να βλέπεις τις com, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode, μέχρι να δεις να φεύγει το 900Ε.
Αν δεν μπει σε 9008 ποστ εδώ ξανά να το δούμε
Θα κάνουμε μία προσπάθεια να κάνουμε ξανά αυτό που είπες τώρα και θα δώσω αναφορά το συντομότερο. (Κατά λάθος έκανα παράθεση το δημοσίευμα του lalasgr )
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk -
-
Επειδη την έχω πατήσει κι εγω με το mi flash και δεν μπορουσα με τίποτα να φλασαρω ρομ ακόμα και σέ edl και ας το έβλεπε σαν 9008 το εσωσα με deep flash cable και φλασαρισμα τις κινέζικης dev απο αυτον τον οδηγό
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
με αποσυνδεμενη την μπαταρία του κινητού -
Kαλησπερα παιδες.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.
Οσον αφορα το τηλ δεν το ξαναεπιασα στα χερια μου μετα απο μια προσπαθεια που εγινε με τον Nas. Με εχει θυμωσει και στεναχωρησει ταυτοχρονα. Δεν το εχω βαλει παλι στο κουτι του και το εχω διπλα στο pc, μπας και το παλεψω αλλα δεν με βλεπω συντομα
Αυτο που εχω να συμβουλεψω εγω απο την μερια μου, ειναι να μην προσπαθησει κανεις να κανει unofficial unlock. Ετσι την πατησα εγω. Αν ειστε συνδρομητης της wind, οπως και εγω, αν δεν σας ερχεται το μυνημα για το unlock, καλυτερα να δωσετε ενα αλλο αριθμο, της κοπελας-γυναικας-μανα-πατερα-κτλ που ειναι στην Cosmote.
Εγω επειδη δεν πηρα ποτε το μυνημα και ουτε ο λογαριασμος μου εδινε προσβαση, προχωρησα σε unofficial unlock απο οδηγο που βρηκα στο διαδικτυο. Προσωρινα πετυχε αλλα στην συνεχεια..... καταντησα να εχω ενα τουβλο αξιας 200 ευρω (τοτε) -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν μπει σε 9008 ποστ εδώ ξανά να το δούμε
Δεν έγινε success αλλά πέταξε σφάλμα και μας πήγε σε 900Ε
βάλε ένα team viewer τώρα μπαμ-μπαμ και στείλε μου σε πμ ID & pass...αλλιώς αν μπορείς κατά τις 5 το απόγευμα...είμαι σε αναμονή να φύγω για ψώνια
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
βάλε ένα team viewer τώρα μπαμ-μπαμ και στείλε μου σε πμ ID & pass...αλλιώς αν μπορείς κατά τις 5 το απόγευμα...είμαι σε αναμονή να φύγω για ψώνια
Η μικρή ανοησία ήταν πως πήγαμε να φλασαρουμε σε ΧΡ...
Αρκετή για να γίνει brick όμως
Βρες έναν υπολογιστή με Windows 7 X64 και πάνω και τα λέμε μετά...φεύγω τώρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0