Εχει υπάρξει και άλλη περίπτωση φίλου που του έλεγαν ότι είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία χωρίς να είναι. Δεν χανεις τίποτα να στείλεις πάλι το SMS για την ενεργοποίηση της.. Στελνεις 4G στο 1333. Πρόσεχε έχεις δίκαρτο, να φύγει το SMS από την κάρτα που θέλεις να ενεργοποιηθεί.Ο/H Giorgos Karavidas έγραψε:
Μάλιστα πριν από λίγο μίλησα στο 13818 και μου είπαν το ίδιο πράγμα ότι είναι ενεργή η υπηρεσία.
Redmi pro - 4G και από τις 2 sim [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
Επίσης μου πρότεινε χειροκίνητη αναζήτηση δικτιου όπου και
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Giorgos Karavidas έγραψε:
Μάλιστα πριν από λίγο μίλησα στο 13818 και μου είπαν το ίδιο πράγμα ότι είναι ενεργή η υπηρεσία.
Και άλλο θα είναι και ελπίζω να βρω άκρη γιατί θέλω 4g και στης δύο κάρτες.
Τρέχουν κάποιες προσφορές στην what'sup σε δεδομένα που δεν είναι να τα χάνεις
Όταν θα πάω σπίτι και βρω το ανταπτορα της sim θα κάνω τραμπα την sim 2 στην θέση 1 και θα ενημερωσο. -
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Giorgos Karavidas Είπαμε η μία βγάζει 4G η άλλη 3G.
=============== Ιαν 20th 2017, 9:51pm ===============
Επίσης μου πρότεινε χειροκίνητη αναζήτηση δικτιου όπου και
Ο/H Bodai έγραψε:
Τρέχουν κάποιες προσφορές στην what'sup σε δεδομένα που δεν είναι να τα χάνεις
Όταν θα πάω σπίτι και βρω το ανταπτορα της sim θα κάνω τραμπα την sim 2 στην θέση 1 και θα ενημερωσο.
Άρα δεν είναι θέμα κάρτας και κοιτάμε αν έχει Θεμα η rom η πρόβλημα κατασκευαστικό.....
Όπως είπα λογική θα ειμαι στην συνάντηση της Κυριακής στην Λάρισα και ελπίζω να έχω μία βοήθεια
=============== Ιαν 21st 2017, 3:17pm ===============
Μπηκε σήμερα και η 7.1.19 αλλά το πρόβλημμα εξακολουθεί να υπάρχει
Είναι σίγουρο πάντως ότι το κινητό έχει 4g και στις δύο κάρτες; -
@Giorgos Karavidas Γιώργο θα το δούμε αύριο αυτό, να το συζητήσουμε τόσα παιδιά θα είναι κάνε υπομονή.
-
Τελικα; Βρηκαμε λυση; Εχω κι εγω το ιδιο θεμα. Στο σλοτ 1 και οι δυο καρτες μου βγαζουν 4G. Οποια ομως ειναι στο σλοτ 2 δεν βγαζει 4G οταν επιλεγω αυτη. Μαλιστα παρατηρω οτι οταν παω στο μενου "Προτιμωμενος τυπος δικτυου" ειναι επιλεγμενο το 3G, το αλλαζω σε 4G αλλα δεν το παιρνει. Μολις μπω ξανα, ειναι παλι στο 3G.
-
-
7.1.19
Εδω...την δικη μας!! -
Αν έχεις το κουράγιο βάλε την stable...Η κάποια developer πιο παλιά...7.1.5 και πίσω να δεις αν παίζει το 4G
-
την 7,1,15 ειχα και εχω την εντυπωση οτι επαιζε. αν δεν επαιζε νομιζω θα το ειχα παρατηρησει. downgrade με τον updater κανει κανονικα οπως και στο upgrade;;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα