Βοήθησε λίγο την συζήτηση ρε φίλε είχες 4G σε stable και μετά πηγές σε develop και δεν είχες σωστά ? Και τώρα θες να πας σε stable για να έχεις 4G όταν το κάνεις θέλω screenshot να το δω.Ο/H koziris έγραψε:
ναι.. ας κανει μια δοκιμη,, εγω θα ξαναβαλω τη stable τωρα γτ δεν εχω 4G και στις δυο τωρα...
Redmi pro - 4G και από τις 2 sim [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
-
Ο/H koziris έγραψε:
ακριβως αυτο.. και επισης ειχα 4G σε δυο σιμ και μια παλια developer που ειχα βαλει για δοκιμη.. και αν θυμαμαι καλα ηταν η GTV 6.9.15
-
-
@Giorgos Karavidas Το έχουμε συζητήσει αυτό και από κοντά στην συνάντηση που είχαμε και το αμφισβητώ αυτό που είπε ο φίλος @koziris Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται δύσκολο, πάντως ενημέρωσε μας για την πορεία
=============== Ιαν 24th 2017, 12:20am ===============
@koziris Με καθαρή εγκατάσταση εγκατάσταση πέρασες από stable σε develop η τα απλά wipe ? -
με καθαρη εγκατασταση.. παντως θυμαμαι μου ειχε κανει εντυπωση οταν προτοεβαλα τοτε τη stable που ειχα και στις δυο καρτες 4G γιατι ενας φιλος μου έλεγε οτι μονο στη μια περνει.. αλλα αυτος φαραει παντα dev.. τελος παντων σε λιγη ωρα θα εχω βαλει την stable παλι και θα σας στειλω..
-
-
τελικα ακυρο παιδια.. τωρα δεν εχει σε δυο.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πρωτη φορα ειχε..
-
Τωρα έχω χάσει την μπάλα
....
-
Ο/H koziris έγραψε:
τελικα ακυρο παιδια.. τωρα δεν εχει σε δυο.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πρωτη φορα ειχε..
-
Δινω το δικό μου για δοκιμές
Αρκεί να το επαναφέρεις στη αρχική κατάσταση (από θέμα εφαρμογές κλπ)
Αν δεν σταματήσει να βρέχει εδώ στην Λάρισα θα κάτσω σπίτι να παίξω!!!!
Λογικά τώρα τα wipe κάνουμε και data?
Ααααα την ρομ τήν έχω κατεβάσει από το κινητό ,όταν κάνω wipe δεν θα σβησουν όλα τα αρχεία που έχω μέσα (εικόνες mp3 και ακόμα.η ρομ που κατέβασα;) -
Με wipe data σβήνουν όλα τα προσωπικά αρχεία, εφαρμογές, επαφές, φώτο κτλ.
Να σου πω, είστε δίπλα με τον @derveni, αν κάνετε ένα nandroid backup από TWRP έτσι όπως το έχεις τώρα, δοκιμάσετε διάφορες ρομ και δεν δουλέψει μετά μπορείς να το επαναφέρεις από το TWRP
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα