οχι ρε φιλε... δεν παιζουν πλακες με αυτα.. βαλε τα φιξακια και θα δεις.. σε εμανα δουλευει παντως..
Redmi pro - 4G και από τις 2 sim [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
Οτι και να πω λίγο θα είναι !!!!!
Χίλια ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα ,που για εμένα ήταν κάμποσο σημαντικό και έπρεπε να βρεθεί λύση.
Έκανα εγκατάσταση το fix και τώρα έχω και της δύο κάρτες 4gμε την ευκολία αλλαγής μέσα από το μενού διαχείριση κάρτας sim...
Και πάλι μπράβο -
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν στον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος
-
Παιδες ευχαριστουμε πολυ!! Παντα πολυτιμη η βοηθεια σας!!!! Μολις το περασα και εγω και παιζουν κανονικοτατα πλεον και οι 2 σιμ με 4g!! Και παλι ευχαριστουμε!!!
Υ.Γ. Το μονο που παρατηρω πλεον ειναι οτι οταν κανω την αλλαγη μεσα απο το μενου...τρωει ενα μικρο σκαλωμα το κινητο (φριζαρει ελαφρως), φευγουν απο πανω και οι 2 ενδειξεις υπαρξης σιμ, μετα εμφανιζονται ξανα αλλα με ενα Χ και μετα απο λιγα δευτερολεπτα επανερχονται κανονικα. Το γραφω γιατι πριν δεν το εκανε αυτο. -
Το ίδιο κάνει και στο redmi note 2 όταν αλλάζω το 4G από την μία sim στην άλλη, λογικά πρέπει να είναι η αλλαγή που κάνει στα modem, κάτι σαν restart.
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος -
Ειναι φυσιολογικό αυτό φίλε μου γιατί γίνεται ένα ψιλό reset στο modem....
Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και στο lenovok3
Τεσπά .....
Το 'σέρβις'εδώ είναι ευρωπαϊκού επιπέδου -
@Giorgos Karavidas Άντε να ησυχάσεις και εσύ φίλε σε ταλαιπώρησε αυτό το πρόβλημα, να πω και εγώ μπράβο στα παιδιά.
-
αυτο που λέτε το κάνει και εμένα.. νομίζω λογικό είναι..Και παλιότερη συσκευή που είχα.. όχι xiaomi ... Κάτι παρόμοιο έκανε..
-
Αφου γυρισα το 'ro.mtk_lte_support' απο 0 σε 1, εφτιαξε το 4G στη 2η sim αλλα επισης ΔΕΝ δημιοθργηθηκε προβλημα στο deep sleep.
Η μπαταρια κραταει το ιδιο οπως και πριν το γυρισω. (Ειμαι με stable απο xiaomi.eu με το patch για deep sleep).
@gkalen, το fix για deep sleep (συν το ro.mtk_lte_support=1) το εχεις ηδη ενσωματωσει (η θα το ενσωματωσεις) στις νεες stable/developer roms; -
@crapatzi
Το έχουμε ήδη αναφέρει ότι έχει μπεί το patch και έχει διορθωθεί και το θέμα με το 4g στη δεύτερη σιμ .. -
Να κανω μία ερώτηση? Παίζουν και οι 2sim ταυτόχρονα 4g ή οποια επιλεξουμε να εχει "internet" ?
Ρωταω γιατι σε εναλλαγή ποια θα παιξει internet εχω 4g στη sim internet στην αλλη μπαινει 3g. Βεβαια δεν εχω και επιλογή μεσα απο το μενου για τη δευτερη καρτα να γυρισει σε 4g
ΕυχαριστώΈνα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντα από ένα απλό βήμα.
Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα