Διαφήμιση

Εγκατάσταση custom rom

• κομπλε τοτε :) αναμενουμε

=============== Ιαν 6th 2017, 4:28pm ===============
      geoanto555 μπηκα σημερα στο site που κανεις το unlock και μου εβγαλε αυτο. Οντως εφαγε reject ;; δεν μου ηρθε κανενα μυνημα. τι κανω τωρα ;;;

εκανα και ποστ στο forum του miui που εχουν ειδικο section για οσους φαγαν reject. Μηπως φταιει οτι δεν εχω την developer rom ; παντως δεν με αφηνει να ξανακανω request
    • Ή περιμένεις να σε "ανοίξουν" ή κάνεις νέο λογαριασμό.

• ε εκανα ποστ στο thread που εχουν και αποτι ειδα μου το εκαναν submit το αιτημα για να το εξετασουν. Για να δουμε... απλα το θεμα ειναι να φτιαξω νεο λεγαριασμο αλλα εχω ενεργοποιησει το track my phone , cloud κτλπ... μπορω απλα να φτιαξω εναν προσωρινο λογαριασμο και ΑΜΑ με κανουν unlock μετα να ξαναχρησιμοποιησω τον ιδιο λογαριασμο ; γινεται ;
    • Διαφήμιση
    • Μπορείς να βάλεις οποιον λογαριασμό θέλεις για να ξεκλειδώσεις και μετά βάζεις τον δικό σου.

• Παντως με το που εκανα το ποστ μεσα σε 5 λεπτα ειδα αλλα 30. Δεν μπορω να καταλαβω τι κριτηρια εχουν. Κατι λενε κιολας για το ποσο ενεργος εισαι στο forum. Πιστευω να με ξεκλειδωσουν τι να πω.... απλα ρε συ ξερεις τι σκεφτηκα ; για να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε φορα. Αν βαλω την developer rom και ξεκλειδωσω τον bootloader, αν κρατησω full backup μετα αν κατι παει στραβα και πρεπει να κανω restore με αυτο το τροπο δεν θα διατηρισω και το unlock ; η ουτως η αλλως διατηρειται ;
    • Το θέμα είναι πως θα ξεκλειδώσεις την πρώτη φορά,.
      Μετά και να σου κλειδώσει, ξεκλειδώνει πολύ εύκολα...

• Καταλαβα :P Ελπιζω να τα καταφερω τουλαχιστον....κατα την εμπειρια σου τελικα κααααποια στιγμη ολοι τα καταφερνουν ; επισης κατι τελευταιο και δεν ενοχλω αλλο..μηπως φταιει που εγραψα οτι θελω να βαλω custom rom ; μηπως πρεπει να γραψω κατι αλλο στο reason ; (εντω μεταξυ το θεωρω ψιλο απαραδεκτω μια συσκευη που ειναι στην ιδιοκτησια σου να σε περιοριζουν τοσο πολυ μιας και ειναι καθαρα δικη σου ευθυνη οτι κανεις )
    • Διαφήμιση
    • Φυσικά και όλοι τα καταφέρνουν...
      Στο υπόλοιπο θα σου πω μόνο πως αν ήταν τόσο απλά θα στο δίναν και προρουταρισμένο..

• Λοιπον σημερα το βραδυ μου ηρθε το πολυποθητο μυνημα για το unlock! Βεβαια δοκιμασα να το κανω αλλα μου βγαζει αυτο το error. Ειναι αυτο που μου ελεγες οτι πρεπει να βαλω την developer rom ; (κολλαει στο 50%)

• Ναι ναι... Ριξτην και ξανα δοκίμασε.

• Τι πρεπει να κανω ακριβως ; εννοω ποια ρομ να διαλεξω και απο που... και πες μου αν μπορεις απο που να την εγκαταστησω μη κανω κανα λαθος..
    • Διαφήμιση
    • Google αναζήτηση/miui roms/πρωτο που θα βγαλει μπες/διάλεξε το κινητό σου/κατεβάζεις την developer Qualcomm Global.