το ελυσα αυτο το θεμα απλα τωρα οταν μπαινω στο TWRP μου ζηταει ενα κωδικο για Decrypt Data ! ποτε δεν ειχα βαλει κατι τετοιο εγω ουτε καν pattern lock ! και αν κανω reboot στο system δεν bootarei ! ουτε την μπαρα κατω δεν βγαζει. αν πατησω back με παει στο menu του ΤWRP...να φλασαρω τη rom ;
Εάν ξαναζητήσει κωδικό, Cancel back back, format data, reboot to recovery mode Wipe cache, dalvik, data και install την ρομ που έχεις στην εξωτερική sd.
νταξει απλα θα βαλω την sd στο παλιο μου κινητο και θα το περασω απο εκει. τι πηγε στραβα και δεν bootarei το κινητο τωρα ; δεν περασα τιποτα μονο το twrp
νταξει παιδια συγνωμη για το πρηξιμο απλα επρεπε να το κανω mount... σορρυ απλα πανικοβλιθηκα.... εκανα format data κτλπ wipe, και εκανα install την rom και περιμενω να bootarei τωρα. ειναι στο σημειο με το ΜΙ logo και το android με τις μπαρες κατω. Πιστευω καλα παει.
=============== Ιαν 10th 2017, 2:23pm ===============
Εβγαλα μερικες ασπρες τριχες αλλα νομιζω ολα πηγαν καλα Γενικα αυτη η ρομ παιδια τι διαφορες εχει απο την official ; (επισης μηπως να παρω ενα backup τωρα απτο TWRP ;;)
done!! makis1024 και geoanto555 σας ευχαριστω πολυ για ολα !
2 -3 πραγματακια θα ηθελα και δεν ξανακουτε απομενα
1. Για να κανω install το cyanogenmod13 ( ελεγα για το 14 αλλα αποτι εχω διαβασει εχει αρκετα bug ακομα γιατι η xiaomi δεν εχει κανει release to nougat ) [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13… | Xiaomi Redmi Note 3 στο 2ο post λεει να εγκαταστησω ενα firmware. Ξερετε αν αυτο πρεπει να το κανω flash πριν η αφοτου κανω install το cyanogen ;
2. αν βαλω το cyanogen και θελω να γυρισω πισω στην ελληνικη rom που εβαλα τωρα απλα κανω restore απτο backup που πηρα ; θα τα επαναφερει ολα συμπεριλαμβανομενου και του firmware που εβαλα απτο cyanogen ;
3. Με την rom που εβαλα τωρα την ελληνικη μπορω να κανω οτιδηποτε θα μπορουσα να κανω με μια custom rom ας πουμε το cyanogen ; το ρωταω γιατι ειχα δει οτι μπορεις να κανεις διαφορα tweak να παιξεις με το governor με τον cpu για να αυξησεις την διαρκεια της μπαταριας κτλπ ( και αν καταλαβα καλα τωρα ειναι rooted η συσκευη ; )