Έχω και γω το ίδιο θέμα και είμαι με την global 8.1 stable. Το έχω πάθει 2 3 φόρες.
Redmi 4 Prime κλείνει μόνο του
- Σε εξέλιξη
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Σε όσους έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα είχαν από την αρχή Global Stable ή τη πέρασαν αφού το παρέλαβαν. Επίσης έχει τελικά σημασία αν έγινε μέσω miflash ή mipcsuite;
-
Το δικο μου δεν εχει ξαναπαρουσιασει προβλημα απ'οταν ξαναορισα ως default την εφαρμογη μηνυματων της miui, γιατι ειχα βαλει αλλη για sms (για να μπορω να στελνω μηνυματα με 160 χαρακτηρες)
Εδω και 2 βδομαδες περιπου δεν το εχει ξανακανει -
Είχα αγοράσει το redmi 4 pro από gearbest και είχε τη μουφα, και με το updater έβαλα τη global stable, το ξανάκανε χθες 2 φόρες και σήμερα 1
-
Δυστυχώς και εμένα το κάνει... Από unofficial έβαλα Stable Global με PCsuite.. Στις 3 βδομάδες 2-3 φορές
-
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα,
Εγώ αγόρασα το redmi 4 pro το Σάββατο 18/2 από κωτσόβολο. Το κινητό το έχω αφήσει με την ROM που δίνει η infoquest(Global Stable 8.1.2.0) και σήμερα ενώ ήταν στο 60% της μπαταρίας έσβησε την ώρα που το δούλευα. Πατώντας το power button δεν έκανε τίποτα.
Υπέθεσα πρόβλημα μπαταρίας και το έβαλα στην φόρτιση, αλλά δεν έκανε τίποτα.
Τελικά πατώντας το volume Down και το power button μπήκε σε fastboot. Στην συνέχεια, πατώντας και πάλι το power button ζωντάνεψε και από τότε δουλεύει κανονικά.
Εχω κυριολεκτικά ξενερώσει με την συσκευή διότι μετά 2,5 χρόνια με ένα coolpad f1, από τα οποία το τελευταίο 6 μηνο είχα αρκετά θέματα αστάθειας με διάφορες custom miui roms, είπα να πάρω απευθείας xiaomi συσκευή ώστε να μην έχω προβλήματα σταθερότητας... -
Λυπηρό φαινόμενο.........
-
ποιο είναι το λυπηρό φαινόμενο, το ότι εμφανίστηκε ένα τυχαίο γεγονός??
Συμβαίνει κ στις καλύτερες ....οικογένειες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε Μεξικανέ.................λυπηρό είναι το γεγονός ότι κλείνει μόνο του.
-
Εμένα δε παιδιά δεν εμφανίζει τέτοια συμπεριφορά... Μήπως είναι θέμα εφαρμογής? Εγώ πχ δεν έχω Facebook και messenger. Και δεν μου έχει σβήσει ούτε μια φορά. Φοραω την ελληνική την developer και την πέρασα με twrp με factory reset. Πριν είχα global stable που είχε μπει μέσω του update της κινεζικής rom που ήρθε το κινητό. Από gearbest το πήρα. Νομίζω ότι κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα ή πολύ πιθανόν κάποιο setting στα developer.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες