Από ότι γνωρίζω η stable όχι μόνο η developer
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΞερει κανεις...Ο/H tragos έγραψε:
Παιδια ερωτηση, αφαιρεθηκε η λειτουργια παιδιου απο την νεα rom?????
Ο/H gkalen έγραψε:
@newbie
Flash player έχεις ?? Root explorer έχεις ??
EDIT
Πιθανώς ούτε απ'αυτη έχεις ..
Μάλλον δεν έχεις προσέξει στην εγκατάσταση ότι σου λέει "can't mount data" ..
Πάρε backup της εσωτερικής μνήμης του τηλ.. γιατί θα χαθούν όλα , φωτο ή ότι άλλο έχεις Βάλτα στο pc ή σε εξωτερική micro sd ..
Βάλε το ζιπ της ρομ στην εξωτερικη micro sd ..
Μπες σε twrp ..
Επέλεξε , Wipe , και μετά το δεξί κουτί που λέει , format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα enter .
Μετά πας πίσω στο αρχικό μενού του Twrp και επιλέγεις , reboot / recovery .. το τηλ.. θα μπεί παλι σε twrp και ίσως σου ζητήσει πάλι να σύρεις δεξιά για swipe to allow modifications ..
Μετά προχωράς την διαδικασία για εγκατάσταση της ρομ.
Επέλεξε , Wipe και σύρε δεξιά για swipe to factory reset ..
Μετά πας πίσω και επιλέγεις Install , διαλέγεις το ζιπ της ρομ από την εξωτερική micro sd διότι όπως σου είπα η εσωτερική μνήμη θα είναι άδεια πλέον και σέρνεις δεξιά για swipe to confirm flash.
Αφού τελειώσει η εγκατάσταση , πατάς για wipe cache και dalvik , σέρνεις δεξιά πάλι ..
Reboot system
Done !!!
Αν όμως δώσω το κινητό με 7.1.5 και γίνει Factory Reset θα δουλεύει η SIM κανονικά; Τη δεδομένη στιγμή είμαι σε 6.5.19 τελευταία MIUI7 Developer ROM Rooted από xiaomi.euΟ/H dnomikos έγραψε:
Το note3g δεν χωράει πλέον τα πάντα μέσα στο system γιατί έχει "ξεχειλώσει" η ROM και έχουν γίνει μερικές αλλαγές έτσι ώστε να μην χρειάζεται re-partition. Δοκίμασε μετά το factory reset να ξαναπεράσεις την 7.1.5 πριν κάνεις reboot και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Ο/H CyNote έγραψε:
Μιας και κάνετε τον κόπο και μας δίνετε αναβαθμίσεις για το Redmi Note 3G, μπορείτε να το διορθώσετε έτσι ώστε αν κάνω Factory Reset της 7.1.5 και δώσω το κινητό στον επόμενο, να δουλεύουν όλα κανονικά; Άμα κάνω Factory Reset μετά δεν έχω σήμα !!!
Δουλεύουν όλα κανονικά μόνο από αναβάθμιση MIUI7 σε MIUI8.
@MIUI_ART