Τι επαναφορά ιμει βρε... έχασες ιμει?
Γιατί δεν το λες?
Έγραψα ότι έβγαζε invalid device id, αλλά τώρα είναι εντάξει.
Στη φάση που είναι τώρα το κινητό, δεν έχει playstore και έχει κινεζιές μέσα. Μπορώ με κλειδωμένο bootloader να περάσω την ελληνική?
Ήρθε το μήνυμα αργά χθες το βράδυ και το ξεκλείδωσα. Του πέρασα την twrp3.0.2_by_mic_omega μέσω ADB.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν πήγα να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.1.12 μέσω twrp.
Καταρχήν μου έβγαζε error στα wipes (dalvik/cache/data), ότι δεν ήταν mounted. Κάνω ότι λέει εδώ Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) αλλά συνέχιζε να βγάζει error.
Όταν έψαξα στον file explorer του twrp δεν έβρισκε την rom, και μάλιστα δεν έβλεπε την χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης (0 bytes).
Πέρασα την rom μέσω adb sideload, η διαδικασία πέρασε σίγουρα το 50% αλλά διεκόπη με error.
Στην επανεκκίνηση βλέπω ότι είχε μεν περαστεί στο κινητό η ελληνική rom, αλλά πέταγε google play service has stopped. Υπόψην ότι δεν έχω sim στο κινητό και δεν έχω κάνει setup το playstore.
το τελευταίο που έκανα ήταν να την ξαναπεράσω μέσω updater, όπου δεν έβγαλε κανένα error αλλά στην επανεκκίνηση βγήκε πάλι google play service has stopped.
Θα μπεις σε twrp και θα κάνεις
wipe- format data-yes
back back
reboot recovery
mount - enable mtp αν δεν είναι
και θα ξανα περάσεις την ρομ μέσα..
Μετά από αυτα θα κάνεις κανονικά την διαδικασία wipe & install
Θα μπεις σε twrp και θα κάνεις
wipe- format data-yes
back back
reboot recovery
mount - enable mtp αν δεν είναι
και θα ξανα περάσεις την ρομ μέσα..
Μετά από αυτα θα κάνεις κανονικά την διαδικασία wipe & install
Τώρα δείχνει κανονικά χωρητικότητα, αλλά δεν φαίνεται πουθενά το .zip της rom.