Διαφήμιση

[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H sourlas98 έγραψε:

Ο/H lallasgr έγραψε:

μηβ βάζεις τι ΙΜΕΙ χύμα στο κύμα. Θα στο παρει κανείς και μετά πάει για πέταμα το κινητό.
      Τι μπορεί να κάνει κάποιος με το IMEI?
      Ποσταρε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σου και το pin ,ε τότε κάτι ανάλογο θα γίνει.

Χρηστός Πολίτης.
    • @sourlas98 μπορεί να το βάλει στο κινητό του και θα αχρηστεψει το δικό σου.
    • Το imei είναι ένας μοναδικό στον κόσμο, δύο κινητά με ίδιο imei και δεν θα δουλεύει κανένα από τα δύο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Display Spoiler
      @mparaxir
      Λάθος κατάλαβες , δεν αναφέρομουν σε σένα , αναφερομουν γενικώς και στην ερώτηση του @makis1024 ..
      To Hongmi που έχεις είναι πολύ παλιά συσκευή και έχει διαφορές με τις καινούργιες , αν έκανες το ίδιο σε νέα συσκευή δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει το φλασαρισμα ..
      Καλό λοιπόν είναι να δοκιμάσεις κι εσύ τον τρόπο φλασαρισματος που ανέφερα , ίσως λειτουργήσει καλύτερα και στη δική σου συσκευή ..
      Νομίζω ότι εξήγησα όλες τις επιλογές στο ποστ απάντησης στον @makis1024 , αν νομίζετε ότι έχετε καλύτερο τρόπο φλασαρισματος μπορείτε να τον ακολουθείτε , απλώς ανέφερα τι κάνω εγώ στις συσκευές μου και σε όσες άλλες έχω φτιάξει σε φίλους ..
      Ποτε δεν έχω πάει κόντρα σε ποστ κάποιου που λέει ή προτείνει τρόπο για "καθαρή" εγκατάσταση , καθένας μπορεί να νιώθει ότι τα κάνει όλα σωστά με τον δικό του τρόπο ..
      Έχω διαβάσει τα πάντα σε τρόπους καθαρής εγκατάστασης , εγώ προσπάθησα να σας εξηγήσω πως την κάνω και για ποιο λόγο Δεν κάνω κάποια πράγματα που άλλοι προτείνουν ..
      Υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι μία καθαρή εγκατάσταση πρέπει να γίνει αφού φλασαρουμε πρώτα μια official fastboot rom με όλες τις κινεζιες μέσα , μετά να ξαναβάλουμε Twrp , μετά να μπούμε σε Twrp να επιλέξουμε σβήσιμο των πάντων ( data, cache , dalvik , system , sd card ) , δηλαδή να σβήσουμε τα πάντα για να γράψει το Twrp , "No OS installed" , να κάνουμε reboot σε twrp και μετά να φλασαρουμε την ρομ ...... Δηλαδή φλασαρουμε μία fastboot rom και μετά την σβήνουμε για να περάσουμε μία άλλη ρομ , αν είναι έτσι γιατί φλασαρουμε μία fastboot rom εφόσον θα την σβήσουμε ολοκληρωτικά για να περάσουμε μία άλλη ??????
      Έχω γράψει εκατοντάδες φορές τον δικό μου τρόπο , Χωρίς να επιμένω ποτέ ότι αυτός είναι κι ο σωστός , απλώς όταν κάποιος μου ζητάει οδηγίες εγκατάστασης καθαρής ή μη καθαρής , απλως του λέω ότι ακριβώς θα έκανα εγώ.
      Για μένα η fastboot rom είναι απλώς μία ρομ για unbrick της συσκευής , για φλασαρισμα αν θέλουμε να κάνουμε downgrade σε android version ( απο ΜΜ σε LP για παραδειγμα ) και για φλασαρισμα πάνω από tampered ή unofficial rom και τίποτα παραπάνω , για άλλους είναι τα πάντα όλα , δεν πρόκειται ποτέ να έρθω σε αντιπαράθεση για τέτοια θέματα , ο καθένας μπορεί να κάνει όπως νομίζει και ότι νομίζει καλύτερο για τη συσκευή του , εγώ απλώς όταν ερωτουμαι για τέτοια θέματα θα επιμένω στον τρόπο που προανέφερα ..
      Για τη δικιά σου συσκευή βέβαια δεν ισχύουν αρκετά από αυτά που διαβάζεις γιατί όπως σου είπα είναι παλιά και κάποια πράγματα λειτουργούν διαφορετικά , οι νέες συσκευές με κλειδωμένους bootloader έχουν αλλά χούγια , όταν αποκτήσεις μία νέα συσκευή τοτε θα καταλάβεις αυτά που λέω καλύτερα.

@sourlas98
      Δεν χάνεται τίποτα με τον τρόπο εγκατάστασης που σου είπα ..

@Giannisagal
      Ο φίλος σου έχει άλλη συσκευή και φοράει THUNDER ..
      Δεν έχω βγάλει THUNDER για τη συσκευή σου , ξεκίνησα κατεύθειαν με τις XTRV σε κάποιες παλιότερες συσκευές.

θα το κανω gkalen με τον τρόπο που είπες μπας και δουλέψει ποιο καλα.
      το θέμα είναι εχω δεν εχω κινητό είμαι μόνιμος με την gtv 6.9.29 ρομ στο κινητο μπας και φαει καμια φλασια. την ποιο προηγούμενη εβδομάδα που ημουν Βουδαπέστη το κινητο ξαφνικα δεν δούλευε η καμερα εντελώς ξαφνικά. του εκανα επανεκκίνηση και κατευθείαν το κινητο επεσε σε bootloop αμα το λεω σωστά αυτο με τις 3 τέλειες να φορτιζουν συνέχεια.
      το βαζω στο recovery να του περάσω απο πανω την ιδια ρομ παλι τα ιδια, η ρομ μπορει να περαστεί μονο οπως το έκανα εγω απο advancing wipe ολα wipe εκτος την sd cart ωστε να φλασαρω την ρομ.
      αλλιως δεν περνιετε πέφτει σε bootloop. για την xtrv δεν το συζηταω καθολου την έχω ξεχάσει δυο φορες δοκίμασα, δουλευει αψογα για 2 ημερες το κινητό μετα αρχιζει και λαγκαρει και πέφτει σε bootloop
      . εγω πιστευω κατι εχει χτυπησει στο κινητο κατι εχει πειραχτεί το ρυζακι δεν ηταν που ειχε system 1 και 2;μήπως αυτό με καποιο τροπο εχει πειραχτεί; τι να πω.
      εγω μαζευω χρήμα να παρω καινούργιο καποια στιγμή κανενα redmi note 4 η αμα κανω υπομονή για το mi 6 που θα βγει.

υ. γ παντος δεν ηταν πρόθεση μου να σε προσβάλλω οσο αφορά για το advance wipe ουτε να το παιξω έξυπνος, εγω απαντησα στο παιδί βαση της εμπειρίας που εχω στο ρυζακι και οτι τοσα χρονια ετσι το εκανα χωρίς πρόβλημα
    • H beta2 είναι based στη global και έχει διαφορές από την beta1 , αυτά που επισημαίνεις είναι κάποια από τις διαφορές
      οχι εντάξει σέ γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλή.να ευχαριστήσουμε τα παιδιά πού την κάνουν γιά αυτό.
      Όπως είπες επισημανα κάποιες διαφορές καί απλά ήθελα να ρωτήσω.στο μέλλον μπορεί να διορθωθούν.καλημερα.
    • @george.var αν κατάλαβα καλά δούλευε παλιά η κάρτα και σταμάτησε να μετά απο κάποιο update;

Δοκίμασες κάποια κάρτα άλλη ( οικογένειας/φίλου ) να δείς τι κάνει;

Φαντάζομαι δοκίμασες να βγάλεις και να ξαναβγάλεις την κάρτα

Στο 2ο slot δοκίμασες;

Κάνε μια δοκιμή να αφαιρέσεις και το fingerprint ή τα patterns που τυχόν έχεις βάλει να κάνεις
      reboot.

Δοκίμασε να πατήσεις στον dialer *#*#64663#*#* ή *#*#6484#*#* ή στο about phone να πατήσεις
      5-6 φορές στο kernel version για να κάνεις το hardware test για την SIM card.

Το ss απο το about->phone το ζήτησα να δούμε ακριβώς μοντέλο/έκδοση.
      Για το ΙΜΕΙ σε ρώτησα αν φαίνεται :P Δεν πειράζει, απλά δες αν συμβαδίζουν τα 2 ΙΜΕΙ
      με το κουτί που αγόρασες το κινητό αν το έχεις ακόμα.

Τέλος δοκίμασες να γυρίσεις στη rom που δούλευε παλιά;
    • Μέχρι την έκδοση 6.12.1 το κινητό δουλεύει μία χαρά!!!Μετά από αυτήν μου δημιουργεί το πρόβλημα και λογικά δεν φταίει η sim...Γιατί όταν το γυρίζω σαυτην την έκδοση όλα κομπλέ!!!!! Υπάρχει περίπτωση στο twr να έχω επιλέξει κάποια ρύθμιση που αυτή να δημιουργεί πρόβλημα με τις άλλες rom????αλλα από την άλλη και με την επίσημη έκδοση που πέρασα γιατί πάλι μου δημιουργεί πρόβλημα?????
    • Διαφήμιση
    • Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Η εφαρμογή myQ δεν δέχεται τον κωδικό ενώ σε άλλο κινητό που τούς βάζω όλα μια χαρά, μια σκέψη που έκανα είναι μήπως είναι root η συσκευή μου (Redmi 3).Όποιος γνωρίζει ρε παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια. Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @george.var μπορείς να μας στείλεις ένα screenshot απο το about->phone και τι ακριβώς εκδόσεις περνάς με link και με ποιο τρόπο ακριβώς;
    • @mparaxir
      Δεν υπάρχει θέμα όπως σου είπα αντιπαράθεσης και δεν πήρα τίποτα στραβά όπως άλλωστε έγραψα , πάντα σέβομαι τις οδηγίες κάποιου , για να το λέει κάποιος σημαίνει ότι το έχει κάνει και ο ίδιος και το προτείνει , το ίδιο κάνω κι εγώ απλώς προτείνω τον τρόπο που ανέφερα ..
      Τυχαίνει η συσκευή που έχεις να είναι παλιά όπως σου είπα και κάποια πράγματα δεν δουλεύουν έτσι στις νέες συσκευές.
      Τώρα με τη συσκευή σου , έχουμε ξαναμιλήσει , δοκίμασε κι έτσι που είπαμε μπας και ρολλαρει , αλλιώς θα το κάνεις όπως το έκανες πάντα.
    • Διαφήμιση