Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το root στο MyQ. Υπόψη ότι αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο Internet την ώρα που κάνεις το πρώτο login, βγάζει μήνυμα για λάθος κωδικό και σε μπερδεύει.Ο/H jojo100 έγραψε:
Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Η εφαρμογή myQ δεν δέχεται τον κωδικό ενώ σε άλλο κινητό που τούς βάζω όλα μια χαρά, μια σκέψη που έκανα είναι μήπως είναι root η συσκευή μου (Redmi 3).Όποιος γνωρίζει ρε παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια. Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H jojo100 έγραψε:
Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Η εφαρμογή myQ δεν δέχεται τον κωδικό ενώ σε άλλο κινητό που τούς βάζω όλα μια χαρά, μια σκέψη που έκανα είναι μήπως είναι root η συσκευή μου (Redmi 3).Όποιος γνωρίζει ρε παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια. Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τα έχω κάνει όλα αυτά έτσι...Έχω την xtrv beta1 6.12.1 nikel.αυτη την stable δεν την έχω περάσει.ειχα περάσει την 1.2.0 που είχε ελληνικά,μετά για κάποιο λόγο την βγάλανε και μου ήρθε αυτόματη αναβάθμιση σε 1.4.0 αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με την sim....Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα..format..factory reset... Αλλά δεν ξέρω τι φταίει....Είναι πολύ περίεργο...
=============== Ιαν 17th 2017, 12:28pm ===============
απο recovery τις περνάω πάντα τις rom.... -
σημερα έβαλα τό swift keyκαι είδα ότι τό κινητό κολλάει αφάνταστα γιά πιο λόγο γίνεται αυτό
-
Ο/H george.var έγραψε:
τα έχω κάνει όλα αυτά έτσι...Έχω την xtrv beta1 6.12.1 nikel.αυτη την stable δεν την έχω περάσει.ειχα περάσει την 1.2.0 που είχε ελληνικά,μετά για κάποιο λόγο την βγάλανε και μου ήρθε αυτόματη αναβάθμιση σε 1.4.0 αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με την sim....Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα..format..factory reset... Αλλά δεν ξέρω τι φταίει....Είναι πολύ περίεργο...
=============== Ιαν 17th 2017, 12:28pm ===============
απο recovery τις περνάω πάντα τις rom...
Τότε το μόνο που έχω να πώ ακόμα είναι οτι βεβαιώσου οτι περνάς την σωστή rom για το *συγκεκριμένο ακριβώς* μοντέλο του κινητού σου.
Αν γνωρίζει κάποιος άλλος θα απαντήσει -
-
-
-
-
@sourlas98 πρόσφατα διάβασα ότι το messenger δημιουργούσε πρόβλημα στην μπαταρία και ευθυνόταν ένας σερβερ του Facebook, κάτι το οποίο διορθώθηκε και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αποσυνδεση και επανασύνδεση του λογαριασμού σου στο messenger. Δοκίμασε να δεις αν έχει αποτέλεσμα.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσω, αλλά γενικά δεν είναι ψηλά το app usage?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα