παιδια γινεται τιποτα με την αυξηση της εντασης?
[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ.
Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι? -
Ο/H gab έγραψε:
Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ.
Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι?
mab 1.1.1 - App - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H gab έγραψε:
Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι?
μαλλον ειναι του συστηματος
edit: απο το en.miui.com
It's chinese store. You can open it with quickshortscutmaker. Im deleted it 3 times, but its back.
Just freeze it with titanium backup or other app. -
-
-
-
Ο/H gab έγραψε:
-
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gab έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα