[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
"Τι είναι το Factory Reset ?
Το Factory Reset ή Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων ή Hard Reset, είναι η διαδικασία κατά την οποία επαναφέρουμε την συσκευή μας στην αρχική της κατάσταση, διαγράφοντας ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές, ρυθμίσεις ή αρχεία που έχουμε προσθέσει κατά την διάρκεια της χρήσης που έχουμε κάνει."
Συγκεκριμένα με το twrp factory reset = wipe data, dalvik cache, cache, sd-ext ( apps ) ενώ δεν σβήνει τα internal storage, sd-card (και system) .
Σε κάθε περίπτωση πάντα προσέχουμε με το backup (πχ μέσω twrp για να μπορούμε να επανέλθουμε σε προηγούμενη rom και μέσω Additional Settings -> Backup / Mi Cloud / Google / third party app απο το google store / ...) -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Για να καταλαβω οσοι κάνετε fr κάνετε μετα rebbot σε recovery;
Το system το κάνουμε wipe σε συγκεκριμένες περιπτώσεις..
Πχ αν έχουμε μεγάλη κατανάλωση από το "android system" και θέλουμε να κάνουμε αναβάθμιση. -
@mparaxir
Λάθος κατάλαβες , δεν αναφέρομουν σε σένα , αναφερομουν γενικώς και στην ερώτηση του @makis1024 ..
To Hongmi που έχεις είναι πολύ παλιά συσκευή και έχει διαφορές με τις καινούργιες , αν έκανες το ίδιο σε νέα συσκευή δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει το φλασαρισμα ..
Καλό λοιπόν είναι να δοκιμάσεις κι εσύ τον τρόπο φλασαρισματος που ανέφερα , ίσως λειτουργήσει καλύτερα και στη δική σου συσκευή ..
Νομίζω ότι εξήγησα όλες τις επιλογές στο ποστ απάντησης στον @makis1024 , αν νομίζετε ότι έχετε καλύτερο τρόπο φλασαρισματος μπορείτε να τον ακολουθείτε , απλώς ανέφερα τι κάνω εγώ στις συσκευές μου και σε όσες άλλες έχω φτιάξει σε φίλους ..
Ποτε δεν έχω πάει κόντρα σε ποστ κάποιου που λέει ή προτείνει τρόπο για "καθαρή" εγκατάσταση , καθένας μπορεί να νιώθει ότι τα κάνει όλα σωστά με τον δικό του τρόπο ..
Έχω διαβάσει τα πάντα σε τρόπους καθαρής εγκατάστασης , εγώ προσπάθησα να σας εξηγήσω πως την κάνω και για ποιο λόγο Δεν κάνω κάποια πράγματα που άλλοι προτείνουν ..
Υπάρχουν μέλη που θεωρούν ότι μία καθαρή εγκατάσταση πρέπει να γίνει αφού φλασαρουμε πρώτα μια official fastboot rom με όλες τις κινεζιες μέσα , μετά να ξαναβάλουμε Twrp , μετά να μπούμε σε Twrp να επιλέξουμε σβήσιμο των πάντων ( data, cache , dalvik , system , sd card ) , δηλαδή να σβήσουμε τα πάντα για να γράψει το Twrp , "No OS installed" , να κάνουμε reboot σε twrp και μετά να φλασαρουμε την ρομ ...... Δηλαδή φλασαρουμε μία fastboot rom και μετά την σβήνουμε για να περάσουμε μία άλλη ρομ , αν είναι έτσι γιατί φλασαρουμε μία fastboot rom εφόσον θα την σβήσουμε ολοκληρωτικά για να περάσουμε μία άλλη ??????
Έχω γράψει εκατοντάδες φορές τον δικό μου τρόπο , Χωρίς να επιμένω ποτέ ότι αυτός είναι κι ο σωστός , απλώς όταν κάποιος μου ζητάει οδηγίες εγκατάστασης καθαρής ή μη καθαρής , απλως του λέω ότι ακριβώς θα έκανα εγώ.
Για μένα η fastboot rom είναι απλώς μία ρομ για unbrick της συσκευής , για φλασαρισμα αν θέλουμε να κάνουμε downgrade σε android version ( απο ΜΜ σε LP για παραδειγμα ) και για φλασαρισμα πάνω από tampered ή unofficial rom και τίποτα παραπάνω , για άλλους είναι τα πάντα όλα , δεν πρόκειται ποτέ να έρθω σε αντιπαράθεση για τέτοια θέματα , ο καθένας μπορεί να κάνει όπως νομίζει και ότι νομίζει καλύτερο για τη συσκευή του , εγώ απλώς όταν ερωτουμαι για τέτοια θέματα θα επιμένω στον τρόπο που προανέφερα ..
Για τη δικιά σου συσκευή βέβαια δεν ισχύουν αρκετά από αυτά που διαβάζεις γιατί όπως σου είπα είναι παλιά και κάποια πράγματα λειτουργούν διαφορετικά , οι νέες συσκευές με κλειδωμένους bootloader έχουν αλλά χούγια , όταν αποκτήσεις μία νέα συσκευή τοτε θα καταλάβεις αυτά που λέω καλύτερα.
@sourlas98
Δεν χάνεται τίποτα με τον τρόπο εγκατάστασης που σου είπα ..
@Giannisagal
Ο φίλος σου έχει άλλη συσκευή και φοράει THUNDER ..
Δεν έχω βγάλει THUNDER για τη συσκευή σου , ξεκίνησα κατεύθειαν με τις XTRV σε κάποιες παλιότερες συσκευές. -
καλημερα!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μέ βοηθήσει????Έχω το redmi note 4 και με rom 6.12.1....Μετά από εκεί όποια rom έχω προσπαθήσει να περάσω και με οποιοδήποτε τρόπο μου βγάζει ότι δεν έχω κάρτα sim....Και το περίεργο είναι ότι πέρασα global stable rom 1.2.0 και όταν μου έκανε μόνο του αναβάθμιση σε 1.4.0 μου έβγαλε το ίδιο πρόβλημα...... Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!!!
-
Καλημέρα, μπορείς να στείλεις ένα screenshot απο το about->phone; το IMEI φαίνεται στο status-> IMEI information;
-
Μου γράφει ΙΜΕΙ :86120†******** ΙΜΕΙ SV 78
-
μηβ βάζεις τι ΙΜΕΙ χύμα στο κύμα. Θα στο παρει κανείς και μετά πάει για πέταμα το κινητό.
-
τι....Δεν το ήξερα..... Ευχαριστώ....
-
γεια σας παιδια.τελικα καταφερα να κανω καθαρη εγκατσασταση μεσο υπολογιστη και εβαλα την τελευταια ρομ.
το mi3 μου μου φαινετε ακομα ποιο γρηγορο νομιζω εκτος και αν ειναι ιδεα μου.
τωρα εχει την εφαρμογη flash player και την εφαρμογη φωνητικης αναζητησης της google.
ομως λειπει το swift key αν και αυτο δεν ειναι προβλημα οποτε θελω το βαζω.
τα δεδομενα παλι δεν λειτουργουν αλλα με τον οδηγο που μου δειξατε παλιοτερα λειτουγουν και αυτα πλεον οποτε δεν ειναι προβλημα ουτε αυτο.
2 ενστασεις ομως....
1)λειπει ακομα η λειτουργια γαντιου που ειναι πολυ χρησιμη.
2)εξαφανιστηκε η μπαρα αναζητησεις απο επανω που εψαχνα αρχεια εφαρμογες και οτι ηθελα στο τηλεφωνο μου.την αφαιρεσατε εσεις η δεν εκανα κατι καλα εγω και δεν την βλεπω;;;; -
@blackm76
H beta2 είναι based στη global και έχει διαφορές από την beta1 , αυτά που επισημαίνεις είναι κάποια από τις διαφορές -
Ο/H lallasgr έγραψε:
μηβ βάζεις τι ΙΜΕΙ χύμα στο κύμα. Θα στο παρει κανείς και μετά πάει για πέταμα το κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα