Παιδια καλησπερα ξερει κανεις για την συγκεκριμενη συσκευη αν υπαρχει προβλημα υπεθερμανσης και γρηγορο drain της μπαταριας?Επειδη ειδα σε πολλα forum για τετοια προβληματα και θελω να το παρω σαν δευτερη συσκευη θα μου ηταν χρησιμες οι γνωμες σας.Ευχαριστω.
ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO
-
-
Για να έχεις σίγουρη απάντηση θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που να το έχει στα χέρια του ή να το έχει δουλέψει
-
οκ φιλε μου με ενημερωσαν τελικα αντι για αυτο πηρα το xiaomi redmi note 3 pro απο ενα παιδι και ειχε βαλει την GTV 7.3 STABLE.Θα χρειαστω την βοηθεια σου και παλι να βαλουμε την τελευταια ελληνικη 6.12.29.Απλα πρεπει να δω ποιος ειναι ο οδηγος γιατι ειναι stable αυτη που εχει τωρα και η αλλη ειναι developer.
-
-
φιλε μου τον διαβασα τον οδηγο.Επειδη δεν ηξερα αν ηταν κλειδωμενος ο bootloader το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν ελεγχος και ειναι ξεκλειδωτος.Αποριες:1)δεν ξερω αν ειναι εγκατεστημενο το twrp(δεν το εμφανιζει οταν κανουμε απενεργοποιηση εκει που ειναι και το reboot δηλαδη).2)Λεει στον οδηγο οτι πρεπει να βαλεις πρωτα την 6.10.20 για να μην υπαρξουν προβληματα την οποια κατεβασα και μετα λεει να περασεις την update η οποια ποια ειναι ομως? γιατι η τελευταια ειναι η 7.1.12.
-
-
ωραια και με το twrp πως βλεπω αν ειναι εγκατεστημενο και αν δεν ειναι τι μπορω να κανω?
-
Κλείνεις το κινητό, πατάς και κρατάς πατημένα τα volume up & power για να μπει σε recovery mode όπου πρέπει να είναι το TWRP
-
θα σαι τωρα μεσα να προσπαθησουμε? μην γινει οτιδηποτε και δεν μπορω μετα να ανοιξω το κινητο
-
Για καμία ώρα θα είμαι εδώ, μετά έχω μία δουλειά
-
στο τελος του οδηγου καπου γραφει οτι με το που περνας την ρομ κλειδωνει το bootloader και πρεπαι να ξεκλειδωσεις με MI FLASH UNLOCK.Εγω ειχα κανει αιτηση ξεκλειδωματος και μου στειλαν τον κωδικο ηταν ομως για ενα ΜΙ Μαχ.2 εβδομαδες εχουν περασει θα ισχυει ακομα λες?
-
Αν ξεκλείδωσες πριν από 2 βδομάδες το Mi MAX δύσκολο, από 1η Φεβρουαρίου ξανά, διαφορετικά νέο account + νέα αίτηση για nlock
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0