Kατανοητά και γνωστά όλα τα παραπάνω... Αφού όμως η κάθε διαφορετική rom περιέχει και όλα αυτά που είναι σημαντικά για τη λειτουργία του κινητού, τότε πως μπορώ να κρατήσω στο cloud τις ρυθμίσεις μιας συγκεκριμμένης rom και να τις περάσω ύστερα από update σε μια άλλη rom ή και σε μια άλλη συσκευή (όπως απαντήθηκε προηγουμένως) που οι δυο rom μεταξύ τους (μια rom αυτή από την οποία πάρθηκε το backup και μια rom αυτή στην οποία πάει να μπεί το backup) μπορεί να είναι και εντελώς άσχετες μεταξύ τους;
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H newbie έγραψε:
Kατανοητά και γνωστά όλα τα παραπάνω... Αφού όμως η κάθε διαφορετική rom περιέχει και όλα αυτά που είναι σημαντικά για τη λειτουργία του κινητού, τότε πως μπορώ να κρατήσω στο cloud τις ρυθμίσεις μιας συγκεκριμμένης rom και να τις περάσω ύστερα από update σε μια άλλη rom ή και σε μια άλλη συσκευή (όπως απαντήθηκε προηγουμένως) που οι δυο rom μεταξύ τους (μια rom αυτή από την οποία πάρθηκε το backup και μια rom αυτή στην οποία πάει να μπεί το backup) μπορεί να είναι και εντελώς άσχετες μεταξύ τους;
Σε γενικές γραμμές όταν αλλάζεις συσκευές ξεχνά τις παλιές σου ρυθμίσεις και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι παλιές σου εφαρμογές και τα δεδομένα τους. -
-
-
Ο/H newbie έγραψε:
-
Το cloud back up της xiaomi δουλεύει και σε διαφορετικά μοντέλα xiaomi κινητών, δοκιμασμένο.
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ναι δουλεύει κανονικοτατα, δοκιμαστηκε σε elephone και σε galaxy s4 mini.
για ποιο elephone αναφέρεσαι;
θέλω να βάλω σε ενα elephone p2000 miui λειτουργικό.
ποιας εκδοσης miui το έβαλες;
βρήκες και TWRP για το ελέφωνο;
Μιλάμε πάντα για την σοβαρή εταιρεία Elephone με brand logo τα αυτιά του ελέφαντα
και στη μέση η προβοσκίδα...
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
-
-
@newbie
Όταν κάνουμε factory reset είτε από το twrp είτε από τις ρυθμίσεις/...επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τότε το τηλ.. απλώς διαγράφει το data , όχι το system ..
Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα παραμένει ως έχει , αλλά επειδή τα δεδομένα εφαρμογών , ρυθμίσεων , κ.λ.π. πάνε στο data , γι'αυτό και μας φαίνεται ότι στηνουμε το τηλ.. από την αρχή .
Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι σωστό στις δικές μας ρομ να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή factory reset , χωρίς να φλασαρουμε ξανά τη ρομ γιατί οι δικές μας ρομ περιέχουν κι άλλα πράγματα κι εφαρμογές που έχουμε στο data , οπότε με factory reset διαγράφεται συγχρόνως ότι έχουμε βάλει στη ρομ , πλην του συστήματος ( system ).
Αυτή τη στιγμή , δεν πρέπει να έχεις στη συσκευή σου , τις εφαρμογές , miui hellas , root explorer , flash player , κ.λ.π.
Για το backup από το cloud σας έχασα , δεν έχω , δεν χρησιμοποιώ το cloud , μ'αρεσει να το στήνω από την αρχή το τηλέφωνο , μίση ωρίτσα να κατεβάσω τις εφαρμογές μου και είμαι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα