[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Easier to tell me where the ROM to get it. -
@file015
It's not like that , you have to ask at official forums about Serbian translation sources and how to participate on that... though i'm not sure if that's the right way .. -
REDMI NOTE 4G....... @gkalen δουλευει αψογα....εχω πολυ καιρο να δω τετοια ρομ....και απο καταναλωση μπαταριας??? ενα θα πω μονο......με την ιδια χρηση οπως και στις προηγουμενες ρομ αυτη με βγαζει τις διπλασιες μερες......απο 2-3 μερες παλια τωρα πλεον με βγαζει 5 μερες
με υπολοιπο 25%
και το δουλευω πλεον χωρις να κοιταζω την ενδειξη της μπαταριας αν πεφτει καν και μιλαω παντα με την χρηση που του κανω ΕΓΩ........
.......με ελευθερη RAM παντα στο 1,2 με 1,3......
Γιωργο πολλα ευχαριστω και χιλια μπραβο!!!!!
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal
Έτσι μπράβο Γιανναρε !!!
Να σου πω την αλήθεια , έπρεπε κάτι να γίνει και με τη δικιά σου συσκευή ..
Είχα βαρεθεί να βλέπω τα ποστ που έκανες κάθε βδομάδα με τη γκρίνια για τη μπαταρία , κ.λ.π. , οπότε κάτι έπρεπε να γίνει και μ'αυτο , δεν μπορούσα να αφήσω το ΑΣΜ μου μεσ'τη γκρίνια ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Giannisagal
Έτσι μπράβο Γιανναρε !!!
Να σου πω την αλήθεια , έπρεπε κάτι να γίνει και με τη δικιά σου συσκευή ..
Είχα βαρεθεί να βλέπω τα ποστ που έκανες κάθε βδομάδα με τη γκρίνια για τη μπαταρία , κ.λ.π. , οπότε κάτι έπρεπε να γίνει και μ'αυτο , δεν μπορούσα να αφήσω το ΑΣΜ μου μεσ'τη γκρίνια ...
Γκρινιαρης εγω ??????? εγω το καλυτερο παιδι ???????
ΠΟΤΕ......την αληθεια ελεγα σιωπηλα γεματος πονο και αγωνια εως την επομενη ρομ !!!!!
ειναι καιρος λοιπον να προσελκυσουμε και αλλο κοσμο που εχει την ιδια συσκευη με εμενα παρτο και ετσι....
" Γεωπόνος”
-
@ file015
To nije kao da morate pitati na službenim forumima o srpskim izvorima prijevod i kako sudjelovati na to ... iako nisam siguran je li to pravi put ..
Mislim da nismo pravilno shvatili, jer je smisao priče je izgubljen u prijevodu.
Trebam link: root / data / lenguage.xml Srbije, da sam mogao to učiniti i poslati natrag. Ne mogu ga pronaći u vašem ROM gdje je.
Našao sam rješenje:
Translating MIUI 8 to Serbian (Cyrillic) language -
@file015
No , it doesn't work like that , every app has its own translation.
You have to translate xml at every app .
Search for croatian language repos ... take a look here ... Croatian, Serbian language - Porting Team - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile -
@ file015
Ne, to ne radi kao što je to, svaki app ima svoju prijevod.
Morate prevesti xml na svakom app.
Pretraživanje za hrvatski jezik repo ... pogledajte ovdje ... hrvatski, srpski jezik - portanje momčadi - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
Znam da svaka aplikacija mora se prevesti, mislio sam telefonski izbornika srpski .xml
xiaomi.eu_multi_HM2XTDPro_6.9.15_v8-5.1.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα