Magic WormHole
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
- εγώ πάντα με τα πάντσερ ήμουν...πες το επειδή γεννήθηκα εκεί, πες το επειδή είμαι ανώμαλος....
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * - εγώ πάντα με τα πάντσερ ήμουν...πες το επειδή γεννήθηκα εκεί, πες το επειδή είμαι ανώμαλος....
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
παραδέχεται και αυτό. Τι άλλο μένει πια, να ευχηθεί χρόνια πολλά
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Άλλο ένα κάστρο έπεσε, μετά από το καλημέρισμα, παραδέχεται και αυτό. Τι άλλο μένει πια, να ευχηθεί χρόνια πολλά σε γιορτή;
Τα παντα αλλάζουν... η μονη σταθερη αξια ειναι το ζομπι πριξελ... -
ναι Αντρέα, δεν κάνει ζουμ η κάμερα τώρα, όπως όταν είχα αλλάξει πρώτη φορά οθόνη, που δεν είχε κουμπώσει καλά...
τον Φστη τον γκουρουαμπιέ, κατάφερε κ μου κανε ζημιά με....ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν υπάρχει μέχρι το ξημέρωμα..................
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τον πστη τον γκουρουαμπιέ, μου κανε ζημιά με....ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ???
-
Σελφι.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
τίποτα ρε...έβγαλα κάτι φωτο στον πρωινό καφέ, μπαίνω να τις δω, δεν βλέπονταν...τράβηξα μερικές μέσα στο σπίτι για να δω, τα ίδια.
ακριβώς την ίδια συμπεριφορά όπως όταν δεν είχε κουμπώσει καλά στην πρώτη αλλαγή οθόνης.
ο γκουρουαμπιές το έκανε και αυτό...τέτοιο απωθημένο με το πρίξελ και το τρολ που του χω ρίξει, ξέσπασε εκεί!
(ΑΛΕΞ, έκλ@σ@!!!!!!!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ναι Αντρέα, δεν κάνει ζουμ η κάμερα τώρα, όπως όταν είχα αλλάξει πρώτη φορά οθόνη, που δεν είχε κουμπώσει καλά...
τον Φστη τον γκουρουαμπιέ, κατάφερε κ μου κανε ζημιά με....ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ???
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0