Magic WormHole
-
-
-
Ποιος δίνει το mi note 3 που το πήρε λόγω της προσφοράς που σας ενημερωσα, αλλά δεν το χρειάζεται κ του είναι περιττό πλεον, γιατί βιάστηκε κ το παράγγειλε ορμώμενος λόγω της προσφοράς?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτός που θα έπινε το Κώνειο. Μπορεί να ξέρει κανένα και ο linuxilakius (αλλά δεν έχει Corolla).Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ποιος δίνει το mi note 3 που το πήρε λόγω της προσφοράς που σας ενημερωσα, αλλά δεν το χρειάζεται κ του είναι περιττό πλεον, γιατί βιάστηκε κ το παράγγειλε ορμώμενος λόγω της προσφοράς?
Sent from my PRO 6 Plus using TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ανδρέα το ELM κάτι έπαθε και δεν συνδέεται με την ECU.
Μπορούμε να του κάνουμε format data;Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Αυτός που θα έπινε το Κώνειο. Μπορεί να ξέρει κανένα και ο linuxilakius (αλλά δεν έχει Corolla).
Sent from my PRO 6 Plus using TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ποιος δίνει το mi note 3 που το πήρε λόγω της προσφοράς που σας ενημερωσα, αλλά δεν το χρειάζεται κ του είναι περιττό πλεον, γιατί βιάστηκε κ το παράγγειλε ορμώμενος λόγω της προσφοράς?
-
Βασίλη αφού έκλεισε το deal με τον Τάσο
-
Ο/H sso έγραψε:
Φυσικά μπορείς να βάλεις το ELM και στο Honda η διαδικασία είναι ίδια.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Φυσικά μπορείς να βάλεις το ELM και στο Honda η διαδικασία είναι ίδια.
Τα πρώτα που αναφερεις (torque & Bluetooth) τα έχω κάνει... Προχωράω στα επόμενα βήματα..
1. Format data στο ECU του Corolla
2. Σε δεκαρια μέρες ταξίδι με το Honda στην πατρίδα μου (δεν του βάζω το ELM. Κάποιοι λένε ότι αν το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα)
-
Ναι αλλά μπορεί να μη κάνει στο Μήτσο το ELM.... μπορεί να μην είναι OBD II σύνδεση.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ότι κ να ναι, εγώ θα συνδεθώ, έχω μεγαλο ...Φ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0