Magic WormHole
-
-
ΚαλημέραΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Πόσες θερμίδες έχει μια πίτα γύρο; | Perierga.gr)
Ο αλιγάτορας που αδυνατεί να ζευγαρώσει εδώ και 50 χρόνια λόγω μεγέθους γεννητικών οργάνων (pics) | E-Radio.gr Lifestyle)
Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για το διάστημα – Ποια είναι η αλήθεια – Makeleio.gr
Αυτό είναι το ψάρι που μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις μέχρι και 36 ώρες (φωτο) | Pronews
Τα πρώτα παπούτσια που δένονται μόνα τους!
Σεξ: Έτσι θα είναι πάντα το πέος σου στα καλύτερά του - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport -
Δεν έχει κανείς γενέθλια σήμερα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι . Αυτοί που γεννήθηκαν 24/1
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλησπέρα ωρέ παλικάρια! Πώς πάει; Μου λείψατε λίγο και είπα να πεταχτώ!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Καλησπέρα ωρέ παλικάρια! Πώς πάει; Μου λείψατε λίγο και είπα να πεταχτώ! -
κρατάς ημερολόγιο?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κρατάς ημερολόγιο? -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Καλησπέρα ωρέ παλικάρια! Πώς πάει; Μου λείψατε λίγο και είπα να πεταχτώ!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Χαχαχαχα σε κατασκόπευαν οι Κινέζοι επειδή είχαν ξεκλειδώσει τον bootloader του κινητού σου, μη νόμιμα , και σου είχαν περάσει global rom;
Να κόψεις τα έργα επιστημονικής φαντασίας που βλέπεις , χωρίς παρεξήγηση.... -
Δεν ξέρω αν ήταν πράγματι επιστημονικής φαντασίας γιατί το κινητό ήρθε ανοιγμένο και όχι σφραγισμένο και εννοώ το κουτί, όχι το κινητό και επίσης μου έσκαγαν κάτι διαφημίσεις στη μέση του πουθενά. Άσε με στην πλάνη μου και μη μου την χαλάς! Τώρα αισθάνομαι ασφαλής!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0