Magic WormHole
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ασφαλής τώρα ; Τώρα σε κατασκοπεύει ο @demakhs ...
Καλύτερα εκείνος, παρά οι Κινέζοι. Παπούτσι απ'τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο που λένε!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Και παπούτσι και μπαλωμένο...Ακούς Μήτσο;;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Και ξαφνικά η βραδιά φαίνεται να αποκτάει ενδιαφέρον...
Καλησπέρα Σάσα!
Display Spoiler Δεν τον αφήνετε όμως τον άνθρωπο ν' αγιάσει -
Τώρα βάζω το κατσαρολάκι με λίγο βούτυρο να είναι έτοιμο για να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα.
Καλησπέρα σε όλουςΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Και ξαφνικά η βραδιά φαίνεται να αποκτάει ενδιαφέρον...
Καλησπέρα Σάσα!
Ποια τεκταινόμενα βρε παιδιά; Έχασα κάτι; Εγώ ένα "καλησπέρα" μπήκα να πω και να δω τι κάνετε. Btw, ξέρει κανένας κανένα online ή όχι παιχνίδι, RPG ξέρω γω, που να αξίζει; Στείλτε καμιά πρόταση αν ξέρει κανείς γιατί τελευταία έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και τίποτα να κάνω!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Και πολύ καλά έκανες!
Δεν είδες που κατευθείαν άρχισαν να τσιγκλάνε τον @demakhs;
Περιμένουν πώς και πώς να απαντήσει κάτι ωραίο.
Και μετά θα αρχίσουν τα πανηγύρια και θα γράψουμε 5-6 σελίδες μηνύματα (όρεξη να έχουμε να τα διαβάζουμε).
PS. Έχω κατεβάσει έναν ναρκαλιευτή μούρλια στο κινητό (έτσι να θυμόμαστε τα παλιά καλά windows). -
Όχι μωρέ, δεν θα απαντήσει μάλλον. Πρέπει να είναι ακόμα παρεξηγημένος ο γλυκούλης από τότε που του την είπα. Αλλά δεν φταίω κι εγώ! Είχα τον πόνο μου!
Ναρκαλιευτή, ε; Χμμ...Μπορεί να τον (ξανα)δοκιμάσω. Θενκς!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Ο/H Sasa25 έγραψε:
ο γλυκούλης
Δεν ξέρω αν την αντέξει κιόλαςΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Όλοι οι άντρες κρύβουν έναν γλυκούλη μέσα τους, ακόμα και οι πιο σκληροί."You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Γλυκούλης....
...παπούτσι μπαλωμένο...
... σκουλίκια...
Φρουραααααά.... -
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0