Ναι ο Μήτσος @demakhs τον κρύβει τον γλυκούλη του @takisfrag αλλού , όχι μέσα του τέλος πάντων.Ο/H Sasa25 έγραψε:
Όλοι οι άντρες κρύβουν έναν γλυκούλη μέσα τους, ακόμα και οι πιο σκληροί.![]()
Magic WormHole
-
-
Απέξω του; Σε ντουλάπι;Στην αποθήκη; Στο πατάρι; Σε ανακυκλώσιμη σακούλα του σούπερ μάρκετ; Πού τέλος πάντων; Θα με φάει η περιέργεια!"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
-
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Εδώ σπίτι και σκυλοβαριέμαι και δεν ξέρω τι να κάνω για να περάσει η ώρα...
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Καλή η πρόταση, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στην υλοποίηση. Δεν καπνίζω τέτοια πράγματα!
Προτιμώ να βρω ένα καινούριο παιχνίδι να παίξω στο πισι ή το κινητό, μιας και είμαι somewhat gamer.
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
γι άλλα κ άλλα ξέρετε να ξεσκίζεστε στις ευχές, για το πιο σημαντικό γεγονός των τελευταίων....δύο ετών, τους Κινέζους και έτσι, μ' αναγκάζετε να τις δώσω τις ευχές όλες μόνος μου, ακόμα κ αν το απεχθάνομαι, ας είναι, είναι για καλό σκοπό!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχαχα σαν να μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο, χρόνια πολλά στην τρύπα...
-
Πραγματικά ντροπή μας.
Και να πεις ότι δεv το είχες υπενθυμίσει μέρες πριν...
Χρόνια πολλά στην magic wormhole!
Να ζησει, να φτάσει τις 100000 σελίδες! -
Να ο γλυκούλης εαυτός για τον οποίο μίλησε η @Sasa25 που από σήμερα είναι @Sasa26 πήρε και αυτή τον χρόνο της σκουληκότρυπας , εγώ @makis1025 και πάει λέγοντας...
-
εγώ δλδ θα πάω Alvin1984?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Να τα μας η τρούπα επιβίωσε από κακουχίες και μπόρες και συνεχίζει ακάθεκτη , να την χαιρόμαστε λοιπόν και αυτήν και τον μέντορα της !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με την καλή έννοια πάντα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλησπέρα καλησπέρα μα κανείς δεν θυμήθηκε τα γενέθλια της τρουπας. Να τα εκατοστήσει και να παραμείνει για πάντα γλοιώδες, μέσα στην ίντριγκα και στην παρακμή
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0