Καλημέρα
Magic WormHole
-
-
-
Καλημέρα
-
-
Mi9T Pro δες και στις χειροκίνητες ρυθμίσεις καμερών δείγματα γραφής.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξέρεις τι ρε συ....απλά η ποπ απ κάμερα με τι δίνει λίγο και θεωρώ ότι αργεί και στο φεης ανλοκ...
Βγάλε ρε χιοαμι δύο κινητά... Μας έχεις τρελάνει με 32 μοντέλα τη βδομάδαkrasdimi -
Σε λέω όχι το Mi8 λόγου ότι είναι στην αγορά εδώ και 16 μήνες. Η παραγωγή σταμάτησε αρχές έτους. Το πολύ να το υποστηρίξει για άλλο 1,5 χρόνο σύμφωνα με την νέα τους πολιτική. Δες και Mi9 lite απλά το υποστηρίζει μόνο μια gcam με συγκεκριμένο xml αρχείο.
Μια που στο budget , από ότι βλέπω δεν υπάρχει ταβάνι , δες και το Mi Note 10.
Σε φωτογραφίες τα σπάει με την 108 mpx κάμερα και ας έχει τον υποδεέστερο sd 730g επεξεργαστή, αλλά με κυκλοφορία από Νοέμβριο του 19 , ότι πιό καινούργιο.... -
Ναι ρε Μανώλη πόσο βόδια είναι τα κινεζακια της xiaomi. Κυκλοφόρησε το τουλάχιστον με τον 855.
Ναι ίσως έτσι εκτοξευόταν όμως η τιμή στα ύψη , όχι ότι τώρα τα 450 δεν είναι , αλλά που θα πήγαινε;
-
Δεν νομίζω ο 855 κυκλοφορεί εδώ και επτά μήνες άρα ότι επένδυσαν στην ανάπτυξη του τα έβγαλαν. Όποτε το 4/64 θα είχε τιμή στα 400€. Θα πλήρωνε ο καταναλωτής μόνο την κάμερα της samy όχι το 5G
Εγω άκουσα ότι υπήρξε συμφωνία χιαομι σαμυ να μην μπει ο 855 με ανταλλαγή χαμηλότερη τιμή στις οθόνες... Εξάλλου κανείς δε θα αγόραζε το s11 άμα φόραγε ο άλλος ο πύραυλος τον 855krasdimi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0