@makisfz Σε νιώθω, το είχα και γω δουλέψει κάτι φεγγάρια. Καθόμουν και το χάζευα και υπνοτιζόμουν από τις βούλες που γυρνούσαν...
Magic WormHole
-
-
@spideman3 Πειρατής και εγώ αλλά με pll...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
-
Μετά το γύρισα χωρίς λάμπα μου (τρατζιστορικό) τον έκανε ένας φίλος ηλεκτρονικός αυτός λάτρεις των μεσαίων κυμάτων ραδιοπειρατής δεκαετίας 1970. Για καλύτερη διαμόρφωση μουσικής. Τυχερός και η δυο ήταν καλή σταθμοί. Ένα σιδερένιο σασί την λάμπα, αντίσταση, βαρελάκι κεραία και εκπομπή. Πρέπει κάποιον να έχω κρατημένο.
@zisistil θα σε σκίσω (θα αμολήσω τον Αζόρ) παλιόγατο που δεν σέβεσαι τους μεγαλύτερους. -
εγώ; Μα θα σου φάνηκε.............................
-
Ο/H demakhs έγραψε:
να κ μια κομματάρα κ από μένα:
Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για λίγες διαφημίσεις:
-
-
Λίγη προσοχή με τα πολλά Smiles...δημιουργούνται προβλήματα στον server
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μετά το γύρισα χωρίς λάμπα μου (τρατζιστορικό) τον έκανε ένας φίλος ηλεκτρονικός αυτός λάτρεις των μεσαίων κυμάτων ραδιοπειρατής δεκαετίας 1970. Για καλύτερη διαμόρφωση μουσικής. Τυχερός και η δυο ήταν καλή σταθμοί. Ένα σιδερένιο σασί την λάμπα, αντίσταση, βαρελάκι κεραία και εκπομπή. Πρέπει κάποιον να έχω κρατημένο.
@zisistil θα σε σκίσω (θα αμολήσω τον Αζόρ) παλιόγατο που δεν σέβεσαι τους μεγαλύτερους.
@spideman3
Έχω το σχέδιο για το el 504 το θυμάμαι ακόμη αν είχα τα υλικά μπορούσα άνετα να κάνω ενα
Redmi note3 pro -
Ειδικά με το tapatalk (το παρατήρησα χθες και σήμερα) σε μηνύματα με πολλά smilies "κρέμαγε" το τόπικ και δεν άνοιγε καν.
( @NasDriver αν θυμάμαι καλά υπάρχει επιλογή στο στήσιμο του site για μέγιστο όριο ανά μήνυμα)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0