Magic WormHole
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@takisfrag Ωραία χρόνια για ποιους, για αυτούς που σας έπιασαν, η για εσάς που την γλιτώσατε
Νομίζω για όλους τοτε ηταν , δεν πιστεύω να ξανά έρθουν τέτοια χρόνια δυστυχώς !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τα λέω, τα φωνάζω τοσο καιρό, για να διασωθεί έστω κ ένα πιγκου, αλλά δε μ ακούει κανείς, νομίζουν όλοι ότι θέλω το κακό τους!!
δε θα τη γλιτώσει ούτε ένα...σας το δηλώνω...θα σας εξολοθρεύσει όλους τούτος δω να:
Xiaomi REdmi Pro Κλειδωμενος Bootloader.(solved)
(Το θέμα είναι, πως δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά, υποπτεύομαι, ούτε θα ναι κ η τελευταία φορά, επικίνδυνος "μπρικαδόρος"...μπρρρρρ...)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@takisfrag Αυτό είναι το κακό ότι άλλαξαν οι εποχές, αχ ωραία χρόνια τότε πέφτανε πολλές ψιλές
Και αυτές καλές ήταν !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H derveni έγραψε:
τότε πέφτανε πολλές ψιλές
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
πέφτουν πως δεν πέφτουν?
(μου την έστειλε στο fb)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μάλλον θες να πεις πιο εύκολα...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
οι χοντρές δεν πέφτουν βρε χαιβάνι, παλατζάρουν μεν, αλλά έχουν χαμηλό κέντρο βάρους και στο τέλος,
πάντα ισορροπούν!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τελείωσε το πλύσιμο ή ακόμα παιδεύεσαι; Νοικοκύρη σε βρίσκω!!! Καλησπέρα Κυρίες μου σκωληκινες!
-
από τότε που έγινες γατοπίγκου, πρόλαβες και έγραψες και τους τρεις οδηγούς που βλέπω στην υπογραφή σου?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0