Magic WormHole
-
-
Ευχαριστούμε Ανέστη. Προσπαθούσα να την πω στον @demakhs....................χχαχαχαχα
Ο/H zisistil έγραψε:
όταν είσαι μαϊμούνι κ δεν έχεις τι να γράψεις...γεμίζεις το post μαϊμούνια!!!
έτσι λειτουργεί, από αρχαιοτάτων χρόνων...
(ακόμα και η παράθεση σε μήνυμά του, ανάποδη είναι...)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τάπα το tapatalk...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
"Εδώ Σκληκοτεχνείο, εδώ Σκληκοτεχνείο,
αδέρφια μας πιγκουίνοι,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ,
δεν θα χτυπήσετε τ'αδέρφια σας....." -
@spideman3 είναι και Πολλα τα κανάλια τώρα ενώ τότε μόνο ερτ, με λίγο καλό συντονισμό το βαρελάκι κάτι γινόταν
Redmi note3 pro -
Display Spoiler Εδώ Σκληκοτεχνείο, εδώ Σκληκοτεχνείο,
αδέρφια μας πιγκουίνοι,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ,
δεν θα χτυπήσετε τ'αδέρφια σας....."
@Xstos αυτό πρέπει να το γράψει ο @zisistil που δεν του μιλάτε όμορφα, ακόμα τον κάνετε καψονια. Κοινώς δεν το έχετε αποδεκτή yet.
@makisfz ήμουν τυχερός συντόνιζε αμέσως χωρίς πειράματα. Μία μόνο αρμονική και η συχνότητα δεν έμπαινε σε TV. -
Μην προπαγανδίζεις τις θέσεις των σκουληκιών τόσο ανοιχτά...............
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Χρειάζεται άμεσες μεταρυθμίσεις στο γατοDNA του! -
@spideman3 το βαρελάκι είχε καλύτερο συντονισμό, ενώ το πηνιο με 3 σπείρες σε δυσκόλευε να μειώσεις το πλάτος της συχνότητας
Redmi note3 pro -
PLL έβαζες τη συχνότητα ήθελες και τέρμα....«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H makisfz έγραψε:
@spideman3 το βαρελάκι είχε καλύτερο συντονισμό, ενώ το πηνιο με 3 σπείρες σε δυσκόλευε να μειώσεις το πλάτος της συχνότητας
Redmi note3 pro
Τι μου θυμίζετε τώρα δεν φαντάζεστε δεν είχε κλείσει τα 18 όταν μας τσάκωσαν Α66 το όνομα μας μας τα πήραν όλα τα μηχανήματα εκπομπής μέχρι και την κεραία και μετά δικαστήριο αλλά λόγω ηλικίας μας την χάρησαν ,τι ωραία χρόνια !!!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να'σου και αυτοί με ποινικό μητρώο! Λεβέντες μου! Jugendstreiche!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0