Magic WormHole
-
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΩΛΗΚΑ
-
Έτσι και γινουν εκλογες στο φορουμ κοιτάξτε να είναι με απλή αναλογική, γιατι με το σύστημα που υπάρχει σήμερα 3% δεν πιανουν τα πίγκου ούτε στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις από τα πιγκουμόντ.
Even dead i will fight. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σκουληκάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε, ωχ ή ήταν προλετάριοι.
Το πολιτικοποιημένο σκουλήκιΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ειδα την αράχνη με avatar serafino και θυμήθηκα το mplek με τον τερματοφύλακα γιατρό που ήταν ο αγαπημένος μου.Με μια αναζήτηση έφτασε εδώ...τι σου είναι η τεχνολογία... Εδω με τον οκο το παιχταρά εξωφυλλο... τον θεό
Mplek459 by Nikolaos Karypidis - issuu -
Θα προσπαθήσω κάθε εβδομάδα να βρίσκω ήρωες από τα κόμικς από τα παλιά να τους ξανά θυμόμαστε εμείς και να μαθαίνουν τα νέα. Σε εσένα αναφέρομαι kaggelaris.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα προσπαθήσω κάθε εβδομάδα να βρίσκω ήρωες από τα κόμικς από τα παλιά να τους ξανά θυμόμαστε εμείς και να μαθαίνουν τα νέα. Σε εσένα αναφέρομαι kaggelaris.
-
μπουμπούκι φαίνεσαι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@makis1024
Δεν τα λες καλά. Μάλλον χτύπησες τα τσιπουράκια σου. Πώς θα μας μπερδεύουν? Υπάρχουν δύο geotzia με το ίδιο avatar?
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Display Spoiler Μου έρχονται πολλές αναμνήσεις συνονόματε!!! Εκτός αν εννοείς εμένα νεο!! LOL
@George Kaggelaris σίγουρα δεν είσαι 40plus όπως εμείς. Για αυτό στο είπα.
-
-
ο ένας θα χει σαν χαρακτηριστικό την ρακή κ ο άλλος το.... καρπούζι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0