Μόνο ο Τάκης θα χάσει και τα δύο και θα πάει κατευθείαν στην σούβλα.
Magic WormHole
-
-
Εσύ πίγκουιν μικρό με το μεγάλο σπαθί είπαμε να απομακρυνθείς αλλά όχι και έτσι. Καταλαβαίνουμε δουλειές αλλά μπες πες μια καλημέρα, καληνύχτα κοινώς τουλάχιστον γίνε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ @linuxilakis
-
Το ξέρω ...Αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά υποχρεώσεις κλπ κλπ..Σας παρακολουθώ όμως ανελλιπώς... Τελικά ο Άλεξ θα βάλει προβιά σκληκιου?
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
-
Ρε συ @demakhs τελικά είσαι μεγάλη υπέρτατη σκουλικαντέρα. Υπάρχει περίπτωση εσύ να μάθεις από αυτούς του κοινούς ανθρωπάκους! Μάλλον εσύ θα τους μάθεις τα πάντα είσαι η Βίβλος τις διαπλοκής, συκοφάντησης, ίντριγκας.
@linuxilakis μάλλον έναντι αμοιβής, μισθοφόρος είναι τίποτα δεν κάνει τζάμπα ο @Alex_MLT -
To σκουλήκι που βρέθηκε στα Τρίκαλα, ξεπέρναει τους 35 πόντους σε μάκρος.
Με την Άνοιξη πολλά σκουλήκια βγαίνουν στην ύπαιθρο αλλά τόσο μεγάλο, είναι για ρεκόρ Γκίνες.
Το σκουλήκι μετά το μέτρημα αφέθηκε ελεύθερο στην εξοχή...
Να δείτε τι σκλικια εχουμε
Redmi note3 pro -
ΑΑΑΑΑΑΑ Geoσκώληκας!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Τυχαία έπεσα στο συγκεκριμένο site: Σκληκοσεμιναρια που μου μοιάζει σαν ιστοσελίδα δωρεάν σεμιναρίων για σκληκια...
Για παράδειγμα, γράφει η Σεμινα Σερέτη: "Σόφη οχιά διπλωμένη"!!!
Η άλλη η Marina ploum: "Euridiki tha rthei i wra sou upoulo fidi"
Φυσικά, όπως παντού άλλωστε, υπάρχουν κ τα offtopic, η Καλλιρρόη Λάμπρη, για παράδειγμα, ενω όλοι οι άλλοι ρίχνουν μπινελικια, είχε την έμπνευση να γράψει:
"ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΤΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ"
Να και ο Νίκος Ξανθόπουλος (Κωνσταντίνος Πφσ ), πιο κάτω, δε μπορεί θα πετύχουμε κ τη Μάρθα Βούρτση:
"Πρώτη φορά τόσες καρχιες θέλουν να ψηφίσουν ένα τίμιο λαϊκό παιδί"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αντε και πήγε σχεδόν μασάνυχτα (ώρα για κολατσιό), καληνύχτες σε όλους τους καληνυχτάκηδες..
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Τελικά ο Άλεξ θα βάλει προβιά σκληκιου?
Δεν μίλησα για κάτι συγκεκριμένο.. αν και μάλλον από ότι φαίνεται δικό μου θα βάλω πάλι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H makisfz έγραψε:
To σκουλήκι που βρέθηκε στα Τρίκαλα, ξεπέρναει τους 35 πόντους σε μάκρος.
Με την Άνοιξη πολλά σκουλήκια βγαίνουν στην ύπαιθρο αλλά τόσο μεγάλο, είναι για ρεκόρ Γκίνες.
Το σκουλήκι μετά το μέτρημα αφέθηκε ελεύθερο στην εξοχή...
Να δείτε τι σκλικια εχουμε
Redmi note3 pro
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Που είναι χαμένο και το άλλο πίγουιν ο @stamatisv που έβαζε στόχο πόσες σελίδες πρέπει να πιάσουμε και σε πόσο χρόνο. Stamatisv είμαστε 500+ένα .................. ρίξε μια ματιά εδώ και δώσε τον επόμενο στόχο.
@demakhs έχουμε και ομάδα μπάσκετ? με προπονητή τον @osalonikios ? -
σωπα, θα διαβασει ο εκλερακος #1 το νουμερο κ θα τον πιασει ιλιγγος!!
501-455(που χει μεινει, μη κοιτας που απανταει στις τελευταιες, ετσι, για ξεκαρφωμα το κανει!!)=46 σελιδες εχει να προλαβει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0