Τον πρώτο μόνο. Τους άλλους δύο τους έβαλα για βοήθεια παλιοφίδι.
Magic WormHole
-
-
-
Εγώ ακόμα κάνω στις κερασίες. Αλλά σε χωράφι γνωστού..........
-
α, ολοδικός σου είναι ο πρώτος οδηγός?
τον έχω δει τουλάχιστον 13 φορές, νομίζω...
πως με μπερδεύεις έτσι, με αποσυντονίζεις.....θα βάλω τα μάλλινα με τα συνθετικά και τα κόκκινα με τα άσπρα και όταν τα βγάλω θα γίνουν ροζ, σαν την @fog ένα πράμα!!
Γιώργο εγώ κλέβω ακόμα ρόδια...Σεπτέμβριο-Οκτώβριο...είναι όλες οι ροδιές καταχωρημένες με στίγμα στο google earth, σε περίμετρο 10 χιλιομέτρων!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βρε οχιά των σκουληκιών................εγώ απλά τα είπα αναλυτικότερα.
Breaking news: Με πέρασε ο Τάκης σε αναρτήσεις στο νήμα. Εξανίσταμαι κύριο δικαστές! -
πότε θα την φας και θα τρέχεις εσύ...ούτε που θα πάρεις χαμπάρι από που σου ρθε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πότε θα την φας και θα τρέχεις εσύ...ούτε που θα πάρεις χαμπάρι από που σου ρθε...
Messenger !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μην εκπλήσσεστε...έχουμε κρυφές συνεννοήσεις με την ομάδα αποφάσεων των πίγκου, πως θα το ξαποστείλουν το γατοπίγκου....δεν την παλεύουν κ ζητάνε βοήθεια, για το πως κατάφερα και το ξεφορτώθηκα!!
εδώ, όταν μου τη λέει κ τον γράφουν όλοι: οταν ποστάρεις και πάει άπατοΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ακόμα να φτάσετε 1000 σελίδες; Slackers:D
-
ευτυχώς που έχουμε κάτι σαν και σένα και θα τα καταφέρουμε σύντομα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σώωωωωθηκες: )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0