Α .. να ... χαθείς παλιό λινάτζα. Με έκανες και κοκκινησα.
Magic WormHole
-
-
... Και εγώ υποτίθεται ότι έχω καληνύχτισει πριν κάνα δίωρο.
Παναη, καλώς ήρθες και καλά κουράγια.
Αραχνιάρη και Μήτσο, δεν θα κάνω και εγώ Like ούτε τώρα ούτε το πρωί στο τανάσι. Αν δεν αλλάξει υφακι, γιοκ.
=============== Μαι 24th 2017, 1:06am ===============
.. Ξανά καληνύχτα σας
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Αναλαμβάνει η πρωινή βάρδια....
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Τρελό επεισόδιο το σημερινό
Τακη θέλουμε 3σέλιδη απάντηση!!
Καλώς τον Παναή...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα σιχαμερά όντα, απόβλητα της φύσης και μη.
Κατηγορείτε τον Ντραγκη για δολιοφθορά ενώ εσείς στην θέση του θα τον είχατε περάσει καιιιιιι από την σούβλα (εκτός των άλλων) Σκουλήκια εεεεεεεεεεεε σκουλήκια. -
-
Καλημέρες...αυτό κ αν ήταν επεισόδιο...μετά τον survivor..τον Σάκη..και το μαζί δεν μπορούμε...ήρθε και το μεταμεσονύχτιο γλέντι...φωτοβολίδες στον αέρα και όποιον πάρει ο Χάρος..μοιάζει σαν το Ζαιρινο στα επεισόδια στη Θεσσαλία..τι θέλει η αλεπού στο παζάρι και άλλα τέτοια ωραία..Άντε καλή δουλειά...
-
Καλη σας μέρα Κύριοι, Κυρίες και λοιπά όντα!
-
-
ακόμα κοιμούνται όλοι ρε ... ακόμα κ αυτοί που, υποτίθεται, ξύπνησαν!!
άντε σχεδόν όλοι, είναι κ ένας που ξύπνησε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Φρουρα Φρουρά Φρουρά Φρουρά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα γιατί δεν υποδεχθήκατε τον @thanasis50 με τυμπανοκρουσίες; εγώ τον γουστάρω, μέχρι και με στολή πίγκου μπορώ να τον φανταστώ ακούς @geoanto555 για ρίξε μια ματιά στον υποψήφιο δόκιμο.
ΥΓ εγώ πάντως του τα έριξα τα τρία φρέσκα like.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0