Magic WormHole
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν γράφεις και εσύ ένα βιβλίο να χ.. ς στα λεφτά;
"Ο σωλήνας που μου άλλαξε την ζωή"
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ασε, γιατί μ είχε ενημερώσει ο γιατρός ότι αν χρειαζόταν επανεξέταση, θα άλλαζε αυτομάτως κ διάμετρος...θα γινόταν διπλάσια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άμα σε παραλάβει ο Mutumbo , ούτε που θα το καταλάβεις.
-
Θα σε έλεγα ότι: Αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι.... απλά απολαυσέ το. Αλλά δεν ισχύει για του λόγου σου. Πέρα τις πλάκας περαστικά σκληξ.
Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο απ’ τη φωτογραφία;
Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί.
Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί; -
Είναι αυτός που του λείπει το μαχαίρι από το τραπέζι.
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Καλημέρα!
Προς άρση παρεξηγήσεων, γιατί βλέπω έτοιμοι είστε όλοι.
Μερακλής είναι αυτός που δοκίμασε και του άρεσε, αν δεν δοκιμάσεις δεν εχεις δικαίωμα να πεις τπτ.
Κ δεν διάβασα να μας είπε κανεις εδώ μεσα οτι του άρεσε.
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Ο/H demakhs έγραψε:
Ασε, γιατί μ είχε ενημερώσει ο γιατρός ότι αν χρειαζόταν επανεξέταση, θα άλλαζε αυτομάτως κ διάμετρος...θα γινόταν διπλάσια!!
=============== Οκτ 10th 2017, 10:48am ===============
Ο/H spideman3 έγραψε:
Θα σε έλεγα ότι: Αν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι.... απλά απολαυσέ το. Αλλά δεν ισχύει για του λόγου σου. Πέρα τις πλάκας περαστικά σκληξ.
Μπορείς να βρεις τον δολοφόνο απ’ τη φωτογραφία;
Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί.
Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί;
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα κυρίες κύριοι και σε όλους τους άλλους...
Πάντως εσένα chief σε έχω βάλει στους κυρίους, μην ανησυχείς και εγώ που την έκανα την εξέταση δεν είδα να εχει αλλάξει κάτι (δραματικά)Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλησπέρα ταγάρια μου
-
Καλώστονα τον αρχιτσομπάνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε μπε ρε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0