το λενε πιγκου ετσι το πηρα 4x και μαλιστα ειναι ειδικη εκδοση με ενα animation για την κινα.
Magic WormHole
-
-
-
Δίκιο στον γυναικείο πληθυσμό γιατί πολύ απλά οι γυναίκες πάντα τα πάνε καλά με τους αριθμούς
-
Ρε ψαρογατοπίγκο, ακόμα δεν ορκίστηκες κ τα παιξες κιόλας?? Τους επομενους 8 μήνες, τι θα κάνεις δηλαδή???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το γαλαζιο που πηρα εγω δεν την εχει αλλα και λιγο που εψαξα εδω δεν το εχουν.ψαρα πεσε και περνε τωρα και μολις τελειωσεις ξαναμιλαμε.ακου εκει κινητο ψαρας ανθρωπος.πανε οι καλες εποχες μανταρα τα κανανε και στον στρατο.
-
Γατοπίγκο, ξεπρόβαλλε από την τρούπα....μη φοβάσαι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επέστρεψα και εγώ, τι έχασα;
-
Αυτό το "επέστρεψα κ εγώ, τι έχασα;" από όλους τους βαριεστημένους, έχει καταντήσει αηδία...
Να κάτσετε να μελετήσετε κύριοι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ακόμα να κλείσει η τρύπα; Σε βλέπω με νεύρα
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ενοούσε ΑΥΤΗ την τρύπα, φιλε Μήτσο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Α, την άλλη...
Δεν ξέρω δεν απαντώ...
(Το έκανε edit η παλιοσαύρα, γι αυτό παρανόησα)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0