καλημερα.
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα σας!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Να πω την πρώτη καλησπέρα; Την λέω. Καλησπέρα.
(Μία που μόνο καλημεροσπεροκαληνυχτηζουμε εδώ μέσα πια..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδιά το xiaomi powerbank 5000mah πολύ τίμιο για τα λεφτά του και φυσικά εξαιρετικά λεπτό και εύκολο στη μεταφορά. Όσο για τα xiaomi piston και αυτά μου αρέσουν πολύ!
-
Πόσο έχει; Προσωπικά έχω 10800 mah power bank, εδώ και 2 χρόνια ακόμη με καλύπτει για 2Α φόρτιση. Φορτίζει το pro 2 φορές, άνετα. 5000 το θεωρώ λίγο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
το πήρα στα 14,44 από Ελλάδα. Εντάξει τίμια τιμή και φυσικά το πήρα μαζί με άλλα πράγματα για να συμφέρει η μεταφορά.
-
Όχι μια χαρά είναι η τιμουλα. Θα το έχεις σετ και με το ηχείο.

Το μυστικό νησί των θανατηφόρων ασθενειών όπου λίγοι τολμούν να πατήσουν το πόδι τους
Αυτό είναι το «ελληνικό» Χόλιγουντ
Ζώα που πιθανώς δεν έχετε ξαναδεί! | Perierga.gr
Περιπλέκεται το μυστήριο με τους πρώτους κατοίκους στο Νησί του Πάσχα - CNN.gr
«Lügenpresse». Τι σημαίνει η χειρότερη γερμανική λέξη. Η ιστορία της, η χρήση και η επιστροφή της σε Γερμανία και ΗΠΑ
Το πιο συναρπαστικό Legion Run, για πρώτη φορά στον Ιππόδρομο Αθηνών - Κουρδιστό Πορτοκάλι
Κρητικός βοσκός έπιασε ζώο που θεωρείται εξαφανισμένο! (pics) | E-Radio.gr Ειδήσεις
Γυναίκα σηκώνει την φούστα της και... ψεκάζει με άρωμα τ' απόκρυφά της σε κατάστημα καλλυντικών!(vid) | SDNA -
-
-
αράχνια ΜπΆοΚ, σχεδόν μέσα έπεσες και δεν το περίμενα!!!!
ovSL2vbzddUqYa0J3
(ουπς, συγγνώμη, ο Τερκενλής δε ξέρω πως πετάχτηκε στη μέση....
) Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0