Πάλι μλκια έκανες. Πες την να περάσεις από εδώ......!!!! μόνο κέρδος θα είχε.
Magic WormHole
-
-
δε μας αντέχει καμία...η Ειρήνη δε μετράει...δεν ανήκει σε αυτό το φύλο....είναι κάτι άλλο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@linuxilakis Βασίλη καλοριζικο το 5s φίλε !!
Θα κάνεις κόντρες στις φωτό με τα prixel και τον αρχησκώληκα !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αυτές οι ευχές μάλιστα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@linuxilakis αν και με απογοήτευσες, σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο χωρίς κολλήματα, περίμενα κάτι ποιο ανώτερο, καλορίζικο πχ Mi6. @GEORGE13 καλορίζικο και σε εσένα, εσύ τουλάχιστον πήρες κινητάρα.
-
χα χα χα χα χα χα χα χα χα
δεν καταφέρνεις τίποτα αράχνια ΜπΆοΚ, με την ομάδα με το σούπερ μουσείο τροπαίων!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το ξέρω Βασίλη. Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε έχε το υπόψιν σου "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού: δεν είναι έξυπνος αυτός που επαναλαμβάνει τα λάθη του".
ArxiPrixel λείπει ο @giwrgosalim και αλωνίζεις. Κάτσε να σκάσει μύτη να διαβάσει τα καμώματα σου.............. θα σε αποτελειώσει. -
αν ήταν ικανός, θα την είχε αρπάξει την ευκαιρία...σήμερα που την είχε, να με πατήσει κάτω σαν σκουλήκι, την έχασε...έτσι είναι αυτά!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Νομίζω ότι έχεις δίκιο, τώρα θυμήθηκα ότι το πρωί σε αποκάλεσε για πρώτη φορά ΑΡΓΗΧΟ. Τον κατάφερες και αυτόν μπαμπέση.
-
-
@linuxilakis Καλορίζικο φίλε! Αν και συμφωνώ λιγάκι με τον @spideman3 το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι για το επίπεδο του @demakhs, όχι για σένα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0