Magic WormHole
-
-
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
@Alex_MLT εναπόθεσέ τα πάνω σε ένα μαξιλαράκι βρε κ αύριο θα είναι εντάξει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν δεν κάνω λάθος παίζει έκδοση χωρίς να θέλει ρύθμιση, ίσως απλοποιημένη; Ίσως λέω παπαριές;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Παίζει, αλλά ο γιωτάς, με αυτά, Γιάννης, ούτε με αυτήν θα τα καταφέρει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έλεγα να μην γράψω αλλά θα γράψω σκουλήκια της λάσπης.. χαχαχα Έρχεται ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ.. ουπς αυτό είναι από άλλο επεισόδιο...
Εγώ τι να πω που παράπονο δεν έχω μια χαρά η κάμερα του mi6 αλλά εγκο καρντια μου δεν εκο prixelocamera.. Να πάρει...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εκεί είναι το θέμα. Να μην χρειάζεσαι εξωτερικούς παράγοντες για να σε δει το φως του ήλιου.
-
@spideman3 Είσαι λάθος εδώ. Δεν φταίει ο χρήστης αν το S/W δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το H/W και σε αυτή την περίπτωση προφανώς και θα ψάξει κάτι που να τα καταφέρνει καλύτερα.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Καλημέρααα.
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα σας.
-
Καλημέρα παιδιά.
25 χρόνια πίσω με έχετε πάει με τα πριξελιάσματα.
Κι όπως λένε και στο χωριό μου... όποιος δε θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει
Κατά τα άλλα, ΠροΠαρασκευή
-
Και εάν είναι τόσο υπεράνω το prixeloμηχάνημά, γιατί έχεις φλασάρει την τελευταία εβδομάδα 352 ρομ;
Εάν θυμάσαι καλά όλα ξεκίνησαν με την παραφύση κακοποίηση με το Φ60. Καλημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0