Magic WormHole
-
-
-
σιγά μην καταφέρεις να βρεις, να εγκαταστήσεις κ, πόσο μάλλον, να ρυθμίσεις την ... ακανόνιστη!!Ο/H vrs5 έγραψε:
@Alex_MLT εναπόθεσέ τα πάνω σε ένα μαξιλαράκι βρε κ αύριο θα είναι εντάξει!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν δεν κάνω λάθος παίζει έκδοση χωρίς να θέλει ρύθμιση, ίσως απλοποιημένη; Ίσως λέω παπαριές;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Παίζει, αλλά ο γιωτάς, με αυτά, Γιάννης, ούτε με αυτήν θα τα καταφέρει!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έλεγα να μην γράψω αλλά θα γράψω σκουλήκια της λάσπης.. χαχαχα Έρχεται ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ.. ουπς αυτό είναι από άλλο επεισόδιο...
Εγώ τι να πω που παράπονο δεν έχω μια χαρά η κάμερα του mi6 αλλά εγκο καρντια μου δεν εκο prixelocamera.. Να πάρει...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Εκεί είναι το θέμα. Να μην χρειάζεσαι εξωτερικούς παράγοντες για να σε δει το φως του ήλιου.
-
@spideman3 Είσαι λάθος εδώ. Δεν φταίει ο χρήστης αν το S/W δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το H/W και σε αυτή την περίπτωση προφανώς και θα ψάξει κάτι που να τα καταφέρνει καλύτερα.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Καλημέρααα.
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα σας.
-
Καλημέρα παιδιά.

25 χρόνια πίσω με έχετε πάει με τα πριξελιάσματα.
Κι όπως λένε και στο χωριό μου... όποιος δε θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει
Κατά τα άλλα, ΠροΠαρασκευή
-
Και εάν είναι τόσο υπεράνω το prixeloμηχάνημά, γιατί έχεις φλασάρει την τελευταία εβδομάδα 352 ρομ;
Εάν θυμάσαι καλά όλα ξεκίνησαν με την παραφύση κακοποίηση με το Φ60. Καλημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0