καλημερα σας....
Magic WormHole
-
-
-
-
Καλημέρα τσουρουφλισμένα σκουλήκια. Καλή αρχή με τα μπάνια του λαού,εγώ από αύριο. Και μην ξεχνάμε έχουμε το καλύτερο οικόπεδο στην γη.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
έχουμε το καλύτερο οικόπεδο στην γη
Μάλλον κατάργησε πρώτο ενικό και πρώτο πλυθηντικό...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Το σωστό τώρα είναι Μένουμε στο καλύτερο οικόπεδο στην γηΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλημέρα τσουρουφλισμένα σκουλήκια. Καλή αρχή με τα μπάνια του λαού,εγώ από αύριο. Και μην ξεχνάμε έχουμε το καλύτερο οικόπεδο στην γη.
Καθημερινό μαρτύριο...
O1THXTI18rRxXxBC3
gWRSWAkaPGZQcKCn1
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Είτε μένουμε είτε έχουμε , το θέμα είναι για πόσο θα μένουμε ή για πόσο θα έχουμε ? Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα πράγματα ......................
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια απ τα γίδια Σωκράτη...
g4P4zUW12wtPmzXt2
(Κατσικοκαραγκουνουρομούρη, πρώτο πληθυντικό του παρατατικου?)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Είτε μένουμε είτε έχουμε , το θέμα είναι για πόσο θα μένουμε ή για πόσο θα έχουμε ? Γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα πράγματα ......................
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H demakhs έγραψε:
(Κατσικοκαραγκουνουρομούρη, πρώτο πληθυντικό του παρατατικου?)
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πληρώνουμε ΑΚΡΙΒΑ το ΕΝΦΙΑ του
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Πλερώνουμε ΕΝΦΙΑ αλλά το αξίζει ρε γμτΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0