Magic WormHole
-
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Καλημέρα σας!!!
Πάει και η Μπραζίου....
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Τακη, τι θα γίνει, θα το στείλει τελικά ο Κρεββατάς το πριξελ ή να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή
-
Τι έκδοση Android έχει αυτό Γιώργο, 7? Δεν είναι κακή ιδέα για... τρίτη συσκευή. Η για φοιτητή. Η για κάποιον που έχει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής, έστω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που ελέφαντας πέφτει πάνω σε θεατές τσίρκου - TheCaller.gr
Κρυφές παραλίες και μυστικά περάσματα -Αυτά είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά 20 ελληνικών νησιών [εικόνες] | iefimerida.gr
Βρήκαν το ... κλειδί της εξυπνάδας! Δεν βρίσκεται στον εγκέφαλο - Medical Land
Θα σου φανεί τρελο: Ξέρεις όμως τι σημαίνει το «Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ»; | Posts Face24
Κωνσταντινούπολη: Στο τελεσίγραφο της γυναίκας του «ή εγώ ή ο σκύλος», διάλεξε τον σκύλο
Μου την πέφτει η πεθερά μου! Πώς θα το πω στη γυναίκα μου;
Κέικ καραμέλας και μήλου
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Τι έκδοση Android έχει αυτό Γιώργο, 7? Δεν είναι κακή ιδέα για... τρίτη συσκευή. Η για φοιτητή. Η για κάποιον που έχει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής, έστω.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για ένα 12χρόνο μια χαρά συσκευή είναι. Όμως κάνει και για χρεωκοπημένους ΑυτοΔιορισμένους Αρχηγούς
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εμένα ρωτάς τι συννενόηση έχεις κάνει ? Πάντως διεύθυνση σου δεν μου έχει ζητήσει ακόμα !!!
Ο/H demakhs έγραψε:
Τακη, τι θα γίνει, θα το στείλει τελικά ο Κρεββατάς το πριξελ ή να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οικονομικό Xiaomi (android, bluetooth κ.λ.π) που δεν μπρικάρει (είναι μόνιμο μπρίκι) και κάνει και καφέέέέέέέέέέέέ με μόνο 45€
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εμένα ρωτάς τι συννενόηση έχεις κάνει ? Πάντως διεύθυνση σου δεν μου έχει ζητήσει ακόμα !!!
Ποιος δουλεύει ποιόν τελικά!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0