Magic WormHole
-
-
Μόνο μια φορά στην ιστορία του μουντιάλ κατάφερε να το πάρει στην Ευρώπη ομάδα εκτός Ευρώπης. Το 1958 Σουηδία- Βραζιλία 2-5Ο/H geotzia έγραψε:
Καλημέρα σας!!!
Πάει και η Μπραζίου....
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
-
Τακη, τι θα γίνει, θα το στείλει τελικά ο Κρεββατάς το πριξελ ή να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έλα Μήτσο σε τιμή ευκαιρίας από banggood το Elephone S7 5.5 Inch 4GB RAM 64GB με τον Helio X25 Deca Core 4G με την B20, Android 6 μόνο 120 ευρώ αν έχεις και τίποτα ποντάκια μπορεί να πάει και στα 100 ευρώ. Κέρδος για εσένα 50 ευρώ, τα εισιτήρια σου για Σαντορίνη και γλιτώνεις το τσόκαρο από το έτερον ήμισυ σου.Ο/H demakhs έγραψε:
να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή
-
Τι έκδοση Android έχει αυτό Γιώργο, 7? Δεν είναι κακή ιδέα για... τρίτη συσκευή. Η για φοιτητή. Η για κάποιον που έχει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής, έστω.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που ελέφαντας πέφτει πάνω σε θεατές τσίρκου - TheCaller.gr
Κρυφές παραλίες και μυστικά περάσματα -Αυτά είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά 20 ελληνικών νησιών [εικόνες] | iefimerida.gr
Βρήκαν το ... κλειδί της εξυπνάδας! Δεν βρίσκεται στον εγκέφαλο - Medical Land
Θα σου φανεί τρελο: Ξέρεις όμως τι σημαίνει το «Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ»; | Posts Face24
Κωνσταντινούπολη: Στο τελεσίγραφο της γυναίκας του «ή εγώ ή ο σκύλος», διάλεξε τον σκύλο
Μου την πέφτει η πεθερά μου! Πώς θα το πω στη γυναίκα μου;
Κέικ καραμέλας και μήλου
-
Για ένα 12χρόνο μια χαρά συσκευή είναι. Όμως κάνει και για χρεωκοπημένους ΑυτοΔιορισμένους ΑρχηγούςΟ/H Alex_MLT έγραψε:
Τι έκδοση Android έχει αυτό Γιώργο, 7? Δεν είναι κακή ιδέα για... τρίτη συσκευή. Η για φοιτητή. Η για κάποιον που έχει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής, έστω.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ρεμάλια...α ρεμάλια!!!Ο/H spideman3 έγραψε:
Για ένα 12χρόνο μια χαρά συσκευή είναι. Όμως κάνει και για χρεωκοπημένους ΑυτοΔιορισμένους Αρχηγούς
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Εμένα ρωτάς τι συννενόηση έχεις κάνει ? Πάντως διεύθυνση σου δεν μου έχει ζητήσει ακόμα !!!
Ο/H demakhs έγραψε:
Τακη, τι θα γίνει, θα το στείλει τελικά ο Κρεββατάς το πριξελ ή να ψάξω για καμία καινούρια συσκευή?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οικονομικό Xiaomi (android, bluetooth κ.λ.π) που δεν μπρικάρει (είναι μόνιμο μπρίκι) και κάνει και καφέέέέέέέέέέέέ με μόνο 45€
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Με σένα μου πε να συνεννοηθώ!Ο/H takisfrag έγραψε:
Εμένα ρωτάς τι συννενόηση έχεις κάνει ? Πάντως διεύθυνση σου δεν μου έχει ζητήσει ακόμα !!!
Ποιος δουλεύει ποιόν τελικά!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0