Magic WormHole
-
-
Kenzo ώσπου να σβήσει ο ήλιος ή να μας χωρίσει ο θάνατος (ο δικός του
)
Android 8.1 (φόρεσε και Android 9 λίγες ώρες να εκτιμηθεί η ωριμότητά του, γιατί πάει μπρος πίσω χωρίς να μουλαρώνει), gcam, sot στο 7ωρο με φουλ χρήση σε 24ωρη φόρτιση ή 8 μέρες με χρήση σαν απλό κινητό, hot spot άψογο όταν του ζητηθεί, ειδοποιήσεις άμεσες, gps άψογο, σερφάρισμα smooth και γρήγορο, αλέκιαστο, αγρατζούνιστο, αβίαστα, αβασάνιστα. -
Αμα σβήσει ο ήλιος θα έχουμε ακόμα Sot για τουλάχιστον 6 - 7 ώρες...
Καμία φορά έτσι που το κρατάω του λέω... Lagαρε ρε να σε πετάξω από το παράθυρο ... Αλλά μπουυυ...
Πραγματικά αν αυτό το κινητό είχε ένα Τσικ κάμερας θα το έπαιρνα στο κιβούρι μου...
χτύπα ξύλο...
Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Για μέχρι 300-400€ ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε. Κι έκανε 150.
Even dead i will fight. -
Εσείς λέτε για το RN3PRO τι να πω εγώ και ο @takisfrag για το Mi3 μοντελακι του 2013 και ακόμη δεν λέει να παραδώσει ψυχή και φυσικά με το που πήρε Miui 10 στο χαλαρό δυο ημέρες με πάει.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τέτοια ακούω κι ελπίζω το νικελάκι μου να αντέξει άλλα 2 χρονακια.
Αυτό είναι το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο που κατασκευάστηκε ποτέ - NewSide.gr | NewSide.gr
Κίντερντικ: Το χωριό των ανεμόμυλων στην Ολλανδία που μοιάζει λες και βγήκε από παραμύθι [εικόνες] | iefimerida.gr
Ερευνητές του Harvard: “Βρήκαμε πότε και πώς θα έρθει το τέλος του κόσμου”
Το ρεμπέτικο μέσα από τις προσφυγικές εργατικές γειτονιές | Η Εφημερίδα των Συντακτών
Charger του `70 με μοτέρ από σκάφος!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επρεπε να το κάνω υπο μορφή ερωτησης μάλλον...
Mi 8, Mix2s ή OnePlus 6?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Mi 8
Ο/H demakhs έγραψε:
Επρεπε να το κάνω υπο μορφή ερωτησης μάλλον...
Mi 8, Mix2s ή OnePlus 6?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πότε βγήκε αυτό πάλι κ δεν πήρα χαμπαρι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Nokia 3310...
Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0