xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
καλησπέρα σε όλους, αύριο κανονικά για flash και πίνουμε και καφέ αν προλάβουμε!!!!
κάποιοι στη συνάντηση (συγνώμη αλλά δεν έχω συγκρατήσει τα ονόματά σας) που μου ζήτησαν να αλλάξουν ρομ αν μπορούν να έρθουν να το κάνουμε. Όποιος πάει πρώτος στο bardon να δει αν υπάρχει δυνατότητα να έχουμε παροχή ρεύματος αν όχι να πάμε απέναντι στο The Alley. Κάποιος που ήταν στη συνάντηση και θέλει να αλλάξει οθόνη σε redmi note 4 αν είναι να έρθει να ενημερώσει να έχουμε και τα ... σύνεργα μαζί μας. -
-
-
-
Να έρθουν και τα 2 laptop μόλις έστειλε μήνυμα ο @Kalogiros Ioannis θέλει root σε official rom γέροντα να θυμάσαι.
-
@derveni @thanos485 ξέρετε κάποιον που έχει το κολλητήρι θερμού αέρα για να ξεκολλήσω την usb port από ένα Lenovo k3
Redmi Note 3 pro -
-
Όχι πάνω από 90 βαθμούς αν θυμάμαι καλά Μάκη ο @thanos485 έχει νομίζω πιστολάκι, πρόσφατα μιλήσαμε με τεχνικό της Apple και μας το είπε αυτό
-
Το σκέφτηκα @NasDriver ανέστη αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να λιώσει το καλάι, αυτά τα Lenovo το usb το έχουν πάνω στην μητρική δεν είναι xiaomi που αλλάζεις πλακέτα usb και τελος
Redmi Note 3 pro -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα