εγω το χρησιμοποιω κανονικα σαν cloud. Εχω 2 υπολογιστες στο σπιτι, 2 κινητα και 1 ταμπλετ και 1 smart tv και ολα ειναι συνδεδεμενα και λειτουργουν σωστα! Δες αν εχεις βαλει να μπορουν να διαβασουν τα αρχεια η καθε συσκευη ξεχωριστα! Ειναι το samba read.
Xiaomi R1D router
-
-
-
-
Εχω συνδεσει εναν εξωτερικο πανω στο Mi router.
Βλεπω κανονικα το περιεχομενο μεσα απομακρυσμενα απο το κινητο Android.
Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω μια ταινια ενω την βλεπω κανονικα δεν μου περνα τους υποτιτλους που ειναι στον ιδιο φακελο.
Εχω δοκιμασει με ΒSPlayer,MX Player τιποτα..
Edit:Εχω κανει λαθος ΔΕΝ μπορω να δω το περιεχομενο (pdf,video) ΕΚΤΟΣ απο φωτογραφιες απομακρυσμενα...καποια βοηθεια;
Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση;
-
Ο/H kukukali έγραψε:
Εχω συνδεσει εναν εξωτερικο πανω στο Mi router.Βλεπω κανονικα το περιεχομενο μεσα απομακρυσμενα απο το κινητο Android.
Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να δω μια ταινια ενω την βλεπω κανονικα δεν μου περνα τους υποτιτλους που ειναι στον ιδιο φακελο.
Εχω δοκιμασει με ΒSPlayer,MX Player τιποτα..
Edit:Εχω κανει λαθος ΔΕΝ μπορω να δω το περιεχομενο (pdf,video) ΕΚΤΟΣ απο φωτογραφιες απομακρυσμενα...καποια βοηθεια;
Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση;
-
Ολα αυτα συμβαινουν μεσω 4G απομακρυσμενα με την εφαρμογη απο το play store version (3.0.9) και για το R1d version(2.6.103)
εξωτερικος δισκος-->R1d-->(video,pdf)οχι.......(εικονα)ναι
R1d(εσωτερικος δισκος)-->(video,εικονα,pdf)ναι
υ.γ.Στο τοπικο δικτυο δεν εχω κανενα προβλημα σε κανενα αρχειο και στους 2 HDD -
Εϊναι ενεργοποιημένο το UPNP σε modem & router ?
-
Ναι ειναι ενεργοποιημενα και στα 2
-
Παιδιά καλησπέρα δείτε πως εχουν τα πραγματα μπας κ με βοηθήσετε όσοι το εχετε αυτο το ρουτερ γιατι θα με τρελάνει .
Ολα ξεκίνησαν οταν έβγαλα τον σκληρό απο μεσα γιατι ηθελα να δω αν δουλεύει χωρίς σκληρό , αναβοσβήνει κόκκινο φως κ δεν δούλευε ( μεχρι να το κανω ολα δούλευαν κανονικα κ η εφαρμογή στο iPhone κανονικα ) . Βάζω λοιπόν πίσω τον σκληρό ξανα αναβοσβήνει κόκκινο ,του κανω ενα reset κ στρώνει κ ανάβει κανονικα .
Ξανα ρυθμίζω ολα ετσι οπως τα ειχα γιατι δεν ειχα κανει backup αλλα οκ δεν μου πηρε κ πολυ ωρα κ λεω οκ ολα μια χαρα . Μετα απο μια μερα ειπα να μπω απο το κινητό μου στην εφαρμογή mi Wi-Fi . Βλέπω οτι με εχει πετάξει κ θέλει ξανα pair το ρουτερ . Παω να το κανω αλλα τιποτα , εκανα ολα τα βήματα σωστα κ στο τελος εκει που βαζεις κ τον admin password μου έλεγε couldn’t pair .
Δοκίμασα τα παντα 5-6 reset αλλο κινητό , άλλη συσκευή με iOS 10 γιατι ειχα περασει κ το 11 παλι τιποτα . Αποφασίζω να βρω ενα αλλο firmware κ να το βαλω στο ρουτερ . Όντως βρίσκω το 2.15.44 (κινεζικό ) το βάζω κ έφτιαξε αμεσως ,μπόρεσα να το κανω κ pair . Κανω update βάζω την επόμενη 2.16.3 παλι κανονικα δουλεύει . Μετα ομως δεν ειχε αλλο update κ για να βαλω την αγγλική version επρεπε να την βρω κ να την βαλω Manual .
Την βρίσκω 2.6.103 την βάζω παλι δουλεύει μια χαρα κ η εφαρμογή αλλα ειναι ολα στα κινεζικα . Ηθελε reset για να μπει στα αγγλικά . Αλλα μολις εκανα reset ναι μεν μπήκε στα αγγλικά αλλα η εφαρμογή παλι couldn’t pair !!!!!!!!! .
Συμπέρασμα μετα απο 200 δοκιμές .με τις κινεζικές εκδόσεις οτι κ να κανω δουλεύει μια χαρα η εφαρμογή . Στην αγγλική δουλεύει μονο αμα την περάσω μετα την κινεζική κ μείνει κ αυτη κινεζική χωρίς ομως να την κανω ουτε reset ουτε unpair μεσα απο την εφαρμογή . Αμα κανω ενα απο τα δυο μετα τελος παει δεν ξανα κανει pair .
Κ ρωτάω τωρα εγω . Το κανει κ σε εσάς αυτο η μονο σε εμένα ; Χίλια συγνώμη για το μεγάλο port αλλα ηθελα να σας γράψω ολα τα δεδομένα ετσι ωστε να βοηθήσω κ σε εσάς να βγάλετε συμπέρασμα πιο εύκολα . Κ παλι χίλια συγνώμη κ ελπιζω να με βοηθήσετε όσοι το εχετε . -
Να σου πω την αληθεια μετα απο οσα ειπες, δε θατον βγαλω ποτε τον σκληρο...
Δυστυχως δε ξερω πως να σε βοηθησω. Αν θες να δω κατι στο δικο μου (εκτος απο το να βγαλω το σκληρο), let me know... -
[quoteΝα σου πω την αληθεια μετα απο οσα ειπες, δε θατον βγαλω ποτε τον σκληρο...
Δυστυχως δε ξερω πως να σε βοηθησω. Αν θες να δω κατι στο δικο μου (εκτος απο το να βγαλω το σκληρο), let me know...[/quote]
Αυτο που θελω να δεις αρκι να μην με βρίζεις μετα να μου πεις πια έκδοση εχεις τωρα κ αν κανεις unpair στην εφαρμογή στο κινητό αν σου ξανα μπαινει μετα .
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Καλησπερα δεν ξερω αμα ειναι το καταλληλο μερος αλλα εχω 1 ερωτηση αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.
Ξερει κανεις αν γινεται να βαλεις κατευθειαν στην εφαρμογη να κατεβασει τορρεντ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0