ειμαστε σιγουροι οτι το κρασαρισμα του Hdr+ οφειλεται στην μη υποστηριξη του cam2api?Ο/H Antretng έγραψε:
Θανάση διάβασε τον οδηγό στην υπογραφή μου. Μια σειρα ειναι να προσθέσεις στο build.prop
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Αυτή είναι η διαδικασία. Αν νομίζει ότι δεν αξίζει ο κόπος για να πετύχει αυτό που θέλει, το αφήνει για τη στιγμή που θα θέλει/μπορεί.
OffTopicΠρος το παρόν πάω να φτιάξω τη σούπα -
Εγώ πάντως δεν είμαι αλλά και το note 4 ήθελε ενεργοποίηση. Άρα υποθέτω και αυτό.
-
-
Το ίδιο ισχύει και στο kenzo. Αν κάποιος θέλει να διαπιστώσει αν είναι ενεργοποιημένο το api2 στη συσκευή του τρέχει το
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2_compatibility_test -
Ειρήνη δεν αρκεί αυτό. Έχει τύχει να δειξει οκ η εφαρμογή αλλά να χρειαστεί πάλι την αντιστοιχη γραμμη για hal3. Μονο αν τραβάει raw η στοκ σου στο κάνει σίγουρο ότι εχεις api2.
Όπως και να χει, η xiaomi δίνει καθαρό api2 σε ελαχιστες συσκευές. Ακόμα και το mi note 2 και Mi note 3 που ειναι σειρά mi, έχουν μεν manual αλλα δεν δουλεύει το hdr+ αν δεν προσθέσεις τη σειρά. -
@Thanasis1972 Καλύτερα να βάλεις official TWRP για να μην το χάνεις μετά το update.....Επίσης με τη τροποποίηση που πρέπει να κάνεις για να βάλεις το HDR+ λογικά θα χάσεις τα OTA updates....ειδικά με supersu....με magisk έπαιρνες κανονικά updates αλλά τώρα απ'όσο είδα υπάρχει και εκεί πρόβλημα!
Εγώ λέω να μείνεις με τη μαμά κάμερα και άσε τα HDR+
Εδώ λέμε ν'αφήσεις την official rom και να μην το πειράζεις κι εσύ θες να πειράξεις και build.propOpen-source is the future -
-
Μα τι πάθατε όλοι με της κάμερες βρε παιδιά, πάρτε μια φωτογραφική camera να ησυχάσουμε όλοι
γούστα είναι θα μου πεις αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
-
@makisfz Την έχω βάλει, με το build.prop κλασσικά. Έχεις βρει έκδοση για android 6;
(Θα ετοιμάσω ταπεράκι)
-
Τι να πάθουμε.. Αντί να παίζουμε τις κουμπάρες παίζουμε με αυτες Απλό είναι
-
@derveni μάλλον η χαρά της μοντας είναι περισσότερο.
=============== Δεκ 6th 2017, 6:49pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
@makisfz Την έχω βάλει, με το build.prop κλασσικά. Έχεις βρει έκδοση για android 6;
(Θα ετοιμάσω ταπεράκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0