Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Mi note 3 auto
IMG_20171224_191549_HHT by Guardian, on Flickr
IMG_20171224_190027_HHT by Guardian, on Flickr
IMG_20171224_192129 by Guardian, on Flickr
Don't mess with mi note 3
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Ρε παιδιά, εσείς που περάσατε από Mi MAx 2, από Mi5s, από Mi Note 2, από mi Note 3...είχατε καθόλου εμπειρία από Μι6;
Σε σχέση με αυτά που βλέπω τελευταία από την Xiaomi, δεν μπορεί να είναι τόσο μάπα του Mi6.Μήπως δεν είδαμε "σωστά" δείγματα;
Δεν έχω δει ΜΙΑ φωτογραφία από mi6 που να πω...ΝΑΙ...είναι καλή. Για χαμηλό φωτισμό μιλάω.
Μέχρι και το Mi5 έφτιαξαν (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!!!)...μέχρι και το Mi 5s plus τακτοποίησαν έως πολύ θα έλεγα...δεν μπορεί του Mi6 να είναι τόσο shit! Κάτι δεν είδα καλά...ή κάτι δεν έγινε καλά.
Κάποιος που να έχει από τα τελευταία xiaomi και να είχε πριν mi6;;;;;; Έχει κάνα καλό δείγμα;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Χρηστο σε συγκριτικό που χα δει το mi6 έχει λίγο πιο efficient nr από το mi note 3. Κατά τα άλλα ίδιο dynamic range και εύρος χρωμάτων.
Είναι όπως σου χα πει και παλαιότερα παρόμοιο με το mi5s με ίσως λίγο κατώτερο dynamic range και χαμηλότερο shutter speed (άρα περισσότερο motion blur). Αν δεν σου αρέσει βέβαια η στοκ του mi5s τότε δεν σου αρέσει ούτε του mi6
Βασικά η δύναμη του mi6 και mi note 3 είναι ο τηλεφακός και το bokeh. Στο bokeh σε συγκριτικά έχω δει λίγο πιο καλό αποτέλεσμα στο mi note 3 από mi6. Ίσως βέβαια να είναι θέμα update.
Υπόψιν ότι γράφω είναι απο δείγματα και συγκριτικά που έχω δει. Δεν τα χω πιάσει στο χέρι μου. Σε κάνα μηνα που θα χω mi note 3 θα το συγκρίνω με δείγματα του mi5s. -
Ο/H tsine έγραψε:
Πως κάνω παράθεση από Flickr και να φαίνεται και η φώτο στο κειμενο
Flickr_1
Flickr_2
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
@Thracia Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έθεσες αλλά εδώ είναι η χώρα της φαιδρας πορτοκαλεας φίλε μου, άκου να δεις τι κράτος είμαστε μου επιτρέπει να παίρνω σβάρνα τα καταστήματα και τα σπίτια μήπως υπάρχει camera ώστε μέσω αυτής να δω αν μπορώ να φτάσω στην εξιχνίαση, αλλά αν με καταγγείλει κάποιος για κατάστημα εννοώ ότι η κάμερα δείχνει πάνω από το ταμείο από την μεριά του πελάτη είναι παράνομο γιατί μπορεί να γίνει υποκλοπή της κάρτας sim το pin, επίσης απαγορεύεται να δείχνει δρόμο αλλά δέχεται το δικαστήριο το video που θα προσκομίσουν οι Αστυνομικές αρχές που θα τεκμηριωνουν την πράξη του κοινού ποινικού δικαίου η τρομοκρατική πράξη, άστα σου λέω ου μπλέξεις.
-
google chorme-->settings-->για υπολογιστή
μετά με λίγο παίδεμα, θα το πετύχεις και το bbc codeΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ έχω το app από playstore αλλά μάλλον όλοι παίζει open desktop site
IMG_20171224_205819 by Panos Kirk, on Flickr
Τα app στο playstore ήθελα να ήξερα γιατί τα έχουν αν δεν λειτουργούν πλήρως
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0