Θα ανεβάσω και εγώ τώρα που θα πάω εκτός με αυτή που τράβαγα και χθές
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
00 MAXPARAM by dhm fan, on Flickr
-
αυτό λέω και εγώ...κάτι δεν πήγε καλά.
μία δεν είναι η έκδοση της maxparam?
εγώ τουλάχιστον, μία βλέπω στη σελίδα με τις εκδόσεις...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ναι 3.2Max Μια ειναι
=============== Ιαν 20th 2018, 7:15pm ===============
Ο/H tsine έγραψε:
εξαιρετικα υψηλος βαθμος δυσκολιας -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Η φωτογραφια ειναι ασυλληπτη για κινητο τηλεφωνο.εξαιρετικα υψηλος βαθμος δυσκολιας
Έκανε μεγάλη ζημιά το @tsine εδώ!
Την είδα το βράδυ κατά τις 2 από κινητό...και με έκανε να πάω υπολογιστή να την ξαναδώ! Ούτε στον ύπνο μου τέτοιες λήψεις!!! τι να πω...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Η φωτογραφια ειναι ασυλληπτη για κινητο τηλεφωνο.εξαιρετικα υψηλος βαθμος δυσκολιας
Έκανε μεγάλη ζημιά το @tsine εδώ!
Την είδα το βράδυ κατά τις 2 από κινητό...και με έκανα να πάω υπολογιστή να την ξαναδώ! Ούτε στον ύπνο μου τέτοιες λήψεις!!! τι να πω...
Και κουβέντες της φάσης...
3. 2maxparam βάλε να ξενοιάσεις..
Εγώ έβαλα μόνο την 3.2 δούλεψε και μετά δεν ξανά ασχολήθηκα...
Προσωπικά τέτοια post με κάνα ακόμα πιο δύσπιστο και καχύποπτο+ ...
Εγώ θα συνεχίσω το ταξίδι μου σαν πειρατής στο απέραντο ωκεανό αναζητώντας ότι οι άλλοι βαριούνται να ψάξουν και το θέλουν έτοιμο στο πιάτο...
Τέλος
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H tsine έγραψε:
Εγώ θα συνεχίσω το ταξίδι μου σαν πειρατής στο απέραντο ωκεανό αναζητώντας ότι οι άλλοι βαριούνται να ψάξουν και το θέλουν έτοιμο στο πιάτο...
Μόλις ετοιμάσεις το πιάτο λοιπόν...εδώ θα είμαστε να μας το σερβίρεις...εφόσον το θέλεις φυσικά.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Υ. Γ για να μην παρεξηγηθώ.. Εννοώ ότι θα μπορούσα και εγώ να είχα βάλει την 3.2 και να τα παρατησω... Δηλαδή έτοιμο πιάτο προσερβιρισμενο
Ο/H tsine έγραψε:
Ρε χαβαλέ απλά με έπιασε το ποιητικό!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Ρε χαβαλέ απλά με έπιασε το ποιητικό!
Με πληγώνεις
Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά τόσος κόπος και τόσος ιδρώτας... Όσο και περίεργος να ακουγομουνα κάμποσα ποστ πίσω και δύσπιστος ..
Και κουβέντες της φάσης...
3. 2maxparam βάλε να ξενοιάσεις..
Εγώ έβαλα μόνο την 3.2 δούλεψε και μετά δεν ξανά ασχολήθηκα...
Προσωπικά τέτοια post με κάνα ακόμα πιο δύσπιστο και καχύποπτο+ ...
Τέλος
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Καμία τεμπελια. Ξέρεις τι ξενύχτια έχω φάει με πειραματισμούς; Ή αυτα τα τικς στα permitions πόσο είχα λιώσει μεχρι να το συνειδητοποιήσω; Για ρώτα σε πόσο κόσμο κράσαρε η στοκ όταν βαζαν hdr ή hht. Στο myphone είμαι απο τους πρώτους που ασχολήθηκαν και οι πειραματισμού άπειροι (ακόμα και στο xda). Σε αρρωστημένο βεβαια βαθμό (καΐλα). Οπότε πλέον είμαι πιο χαλαρός.
Συνέχισε βέβαια να ψάχνεσαι. Απλά σου έγραψα την εμπειρία μου.
-
Και μόλις σκεφτόμουν ότι θα είχε αξία να έχουμε στο πρώτο ποστ αυτά που έχουμε παρατηρήσει για κάθε συσκευή. Δλδ m5s για νυχτερινές αυτήν με αυτές τις ρυθμίσεις. Για long xposure αυτήν με αυτές τις ρυθμίσεις . Για note 3 αυτήν για mix την άλλη και πάει λέγοντας.
Με updates φυσικά
Τι λέτε?
Είναι πολλές οι εκδόσεις κ χάνετε ο κόσμος που θα ήθελε να δοκιμάσει.. Πολλές φορές δοκιμάζει απογοητεύεται και δεν το χρησιμοποιεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0